Naslovnica Pretraživanje AAA
 

 


Broj posjeta:
36991
 
HRVATSKA SEKCIJA - ODJELI DRUŠTAVA

Odjel za upravljačke sustave


Društvo za upravljačke sustave - Teorija, projektiranje i primjena upravljačkih sustava. Obuhvaća komponente i integraciju ovih komponenata što je potrebno za konstrukciju ovakvih sustava. Riječ „sustav“ koja je ovdje upotrijebljena bit će interpretirana tako da uključi fizičke, biološke i organizacijske subjekte kao i kombinaciju koja može biti zastupljena pomoću matematičke simbolike. Interesno područje će sadržavati znanstvene, tehničke, industrijske ili neke druge aktivnosti koje doprinose ovom području ili koristiti tehnologiju ili proizvode iz ovog područja.


Objavljeno: 29. 10. 2009. u 13:55

Hrvatska sekcija IEEE, CS/RA odjel pozivaju vas na predavanje:

 

Od vaših ideja do novih poslovnih aktivnosti

 

koje će se održati u srijedu 04.11.2009, u 12:00 sati, u Sivoj vijećnici FER-a. Predavač je Tomislav Uroda iz tvrtke CroNoMar.

 

Predavanje će obuhvatiti prezentaciju rada tvrtke CroNoMar čija je djelatnost vezana uz stimuliranje ideja pojedinaca, firmi, institucija ili R&D ustanova. Cilj je razvoj novih ideja te stvaranje novih poslovnih aktivnosti u Hrvatskoj, primarno u sektoru brodogradnje, pomorstva, ribolova i oceanografije.

Stjepan Bogdan
Popis obavijesti
REPOZITORIJ
Repozitorij je prazan
KONTAKTI
 
Mandatno razdoblje
do 31.12.2017.

 


Mario Vašak
predsjednik odjela
e-mail
 

Mato Baotić
dopredsjednik odjela
e-mail