Naslovnica Pretraživanje AAA
 

 


Broj posjeta:
45600
 
HRVATSKA SEKCIJA - ODJELI DRUŠTAVA

Zajednički odjel za elektroničke elemente / poluvodičke integrirane sklopove


Društvo za elektroničke elemente  - Polje interesa za EDS su svi aspekti fizike, tehnike, teorije i fenomena elektroničkih i ionskih naprava kao što su elementarne i složene poluvodički naprave, organski i drugi u nastajanju materijalno temeljeni elementi, elementi s kvantnim efektom, optički uređaji, pokazivački i slikovni uređaji, fotonaponski, poluvodički senzori i aktuatori, poluvodički elementi snage, visokofrekvencijski elementi, mikromehanički, te cijevni i drugi vakumski elementi. Društvo se bavi istraživanjem, razvojem, projektiranjem i proizvodnjom vezano na materijale, obradom, tehnologijom i primjenom takvih elemenata, te znanstvenim, tehničkim i drugim aktivnostima koje doprinose razvoju ovog područja.

Društvo za poluvodičke integrirane sklopove - Oblikovanje, implementacija i primjena integriranih sklopova u poluvodičima.

 


Objavljeno: 14. 12. 2015. u 09:50
Uređeno: 14. 12. 2015. u 11:05

 

Za izbore koristi se vTools.Voting sustav. Glasanje je omogućeno u razdoblju 15.12.2015. 12:00 -- 21.12.2015. 12:00 (CET).

Molimo odaberite jednog kandidata za svaku poziciju.

Za sva pitanja u vezi provedbe izbora molimo javite se predsjedniku Izbornog povjerenstva dr. sc. Mirku Poljaku (mpoljak@zemris.fer.hr).

Hvala za Vaš glas – i Vaš glas se broji!

Marko Koričić
Popis obavijesti
REPOZITORIJ
KONTAKTI
 
Mandatno razdoblje
do 31.12.2017.
 

Marko Koričić
predsjednik odjela
e-mail
 

Tomislav Suligoj
dopredsjednik odjela
e-mail