Naslovnica Pretraživanje AAA
 

 


Broj posjeta:
69875
 
HRVATSKA SEKCIJA - ODJELI DRUŠTAVA

Odjel za antene i širenje elektromagnetskih valova 

Društvo za antene i širenje elektromagnetskih valova proučava sljedeće: antene, uključujući analizu, oblikovanje, razvoj, mjerenja i testiranja; zračenje, širenje i međudjelovanje elektromagnetskih valova s diskretnim i kontinuiranim medijima te aplikacije i sustave značajne za antene, širenje i raspoznavanje kao što su primijenjena optika, tehnika milimetarskih i submilimetarskih valova, obrada i kontrola signala, radio astronomija, zemaljska komunikacija i komunikacija stacionirana u svemiru promatrane sa stanovišta zračenja, uključujući bežičnu, mobilnu, satelitsku i telekomunikaciju. (6/04).


Objavljeno: 29. 4. 2011. u 13:49

Naš član prof. dr. sc. Dragan Poljak kao  gost urednik posebnog broja časopisa "International Journal of Antennas and Propagation"  s temom broja Antenna Models for EMC Application poziva sve zainteresirane da pošalju članke sa svojim istraživanjima.

Rok je 15.8.2011, a poziv za članke nalazi se ovdje: http://www.hindawi.com/journals/ijap/si/amec/

S obzirom da se radi o "Open Access" časopisu, cijena objave članka je 525 EUR, ako vaša institucija nije član "Hindawi institutional membership" programa, no zadržavate autorska prava nad člankom.

Radovan Zentner
Popis obavijesti
KONTAKTI
 
Mandatno razdoblje
do 31. 12. 2019.
 

Juraj Bartolić
predsjednik odjela
e-mail
 
 
 

Andrej Galoić
dopredsjednik odjela