Naslovnica Pretraživanje AAA
 

 


Broj posjeta:
2483335
 
HRVATSKA SEKCIJA - ODJELI DRUŠTAVA

Odjel za računarstvo

Područje rada odjela za računarstvo obuhvaća sve aspekte teorije, oblikovanja, prakse i primjene metoda i sustava vezanih uz računarstvo i obradu informacija. Djelovanje odjela usmjereno je na znanstvenu, stručnu, obrazovnu i društvenu komponentu. Kroz razmjenu tehničkih informacija i znanstvenih spoznaja, odjel teži unaprijeđenju struke i održavanju visoko profesionalnog položaja među članovima. S druge strane, kroz organizaciju znanstvenih i stručnih predavanja i rasprava te izdavanje tehničkih časopisa, promiče se višedisciplinarna suradnja s drugim strukama i otvorenom društvenom zajednicom.


Objavljeno: 13. 6. 2013. u 12:29
Uređeno: 13. 6. 2013. u 12:34

Odjel za računarstvo Hrvatske sekcije IEEE i Zavod za elektroniku, mikroelektroniku, računalne i inteligentne sustave (ZEMRIS) pozivaju Vas na predavanje

Neuro-lingvističko programiranje u inženjerskim okruženjima

koje će održati Ivan Pisarović, dipl.ing., Ericsson Nikola Tesla d.d. Zagreb

u petak 21. lipnja 2013. u 11:00 sati, Siva vijećnica, Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Unska 3.

 

Predavanje je na hrvatskom jeziku, a predvidljivo trajanje s raspravom je 60 minuta.

Više o predavanju i o predavaču pročitajte u opširnijem sadržaju obavijesti.

Sadržaj predavanja

Neuro-lingvističko programiranje (NLP) je učinkoviti skup tehnika primjenjivih za osobni razvoj, učenje, razvijanje emotivne i društvene inteligencije s ciljem postizanje boljeg uspjeha u poslu i životu. U posljednje vrijeme, u inženjerskim okruženjima sve je veći značaj uspješne komunikacije i uspostave dobrih međuljudskih odnosa koji se odražavaju na poslovni uspjeh tvrtke. Značaj dobre komunikacije s ljudima posebice je izražen na odgovornim i utjecajnim pozicijama na kojima se vlastitim ponašanjem utječe na donošenje odluka. Stoga je ključ osobnog uspjeha na koji se usmjerava NLP omogućavanje boljeg razumijevanja vlastitog ponašanja i ponašanja ljudi oko nas. Na ovom predavanju, predavač će dati osvrt na osnovne modele ljudskog razmišljanja i ponašanja koji čine podlogu NLP tehnika. Dodatno, prikazat će postupke primjenom kojih je moguće uvidjeti vlastite promjene emocionalnih stanja, uspostaviti bolju komunikaciju, steči povjerenje sugovornika te druge smjernice o uporabi NLP tehnika u radnoj okolini.

 

O predavaču

Ivan Pisarović je certificirani predavač na seminarima neuro-lingvističkog programiranja (NLP) s licencom Certified Master NLP Practitioner. Svojim radom i seminarima o NLP-u održanim u tvrtci Ericsson Nikola Tesla d.d. pomaže mladim zaposlenicima u inženjerskim tvrtkama da povećaju svoju uspješnost, ostvare bolju komunikaciju u radnom okruženju, lakše postignu željene rezultate i napredak na poslu. Diplomirao je 2006. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva na smjeru telekomunikacija. Ivan ima sedmogodišnje radno iskustvo u tvrtci Ericsson Nikola Tesla d.d. kao sistemski integracijski i verifikacijski inženjer. Tijekom višegodišnjeg  iskustva u radu s telekomunikacijskim operatorima iz inozemstva, kao što su T-com, Vodafone i Singtel, uspostavio je poslovne kontakte te ostvario uspješne projekte s inženjerskim timovima iz Grčke, Portugala i Kine.

Dejan Škvorc
Popis obavijesti
FORUM

>> / Sve diskusijske grupe / Kurikulum za srednje tehničke škole

Br. poruka:    Prikaz: (1 - 50)  Ukupno: 50

Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | autoru

Napomena:
* - oznaka za nove poruke

KONTAKTI
 
Mandatno razdoblje
do 31. 12. 2018.
 

Daniel Hofman
predsjednik odjela
e-mail
 

 
Danko Ivošević
dopredsjednik odjela

e-mail
 
Poziv za predavače:
Sve zainteresirane predavače koji bi željeli održati predavanje iz područja računarstva pozivamo da se jave na e-mail kako bi dobili više informacija.

REPOZITORIJ