Odjel za računarstvo

Područje rada odjela za računarstvo obuhvaća sve aspekte teorije, oblikovanja, prakse i primjene metoda i sustava vezanih uz računarstvo i obradu informacija. Djelovanje odjela usmjereno je na znanstvenu, stručnu, obrazovnu i društvenu komponentu. Kroz razmjenu tehničkih informacija i znanstvenih spoznaja, odjel teži unaprijeđenju struke i održavanju visoko profesionalnog položaja među članovima. S druge strane, kroz organizaciju znanstvenih i stručnih predavanja i rasprava te izdavanje tehničkih časopisa, promiče se višedisciplinarna suradnja s drugim strukama i otvorenom društvenom zajednicom.
Mandat do 31. 12. 2020.
Danko Ivošević
predsjednik
Daniel Hofman
dopredsjednik

Poštovani kolege,
zadovoljstvo nam je pozvati vas na prvi Computer Society Congress organiziran od strane SB University of Rijeka u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci, Studentskim zborom Tehničkog fakulteta Rijeka, Young Professionals Hrvatska te Computer Society Chapter Hrvatska.


Kongres će se održati tijekom 14. i 15. srpnja u Rijeci. Tijekom predavanja očekujemo čuti iskustva zaposlenih u start-upu, čuti o etičkim pitanjima prilikom razvoja umjetne inteligencije te se tijekom radionica upoznati sa sve popularnijim microbitovima. Osim predavanja i radionice, sudionici će sudjelovati i u jednoj terenskoj nastavi.


Dolazak sudionika planiran je u petak u poslijepodnevnim satima nakon čega slijedi druženje članova. Sam kongres održavat će se od subote ujutro (očekivan početak je u 10 sati) do nedjelje popodne nakon čega slijedi druženje članova uz riječko more i sunce.


Pozvani su svi IEEE članovi, bez obzira na članstvo u Computer Societyju.
Zainteresirane za sudjelovanje molim da ispune sljedeću formu te se za sva pitanja obrate na ana.batel1@ieee.org ili flipovac@riteh.hr. Nadam se da se vidimo u što većem broju!

Lijep pozdrav,
Filip Lipovac, predsjednik IEEE University of Rijeka, Student Branch
Ana Batel, predsjednica IEEE Computer Society Rijeka

Autor: Daniel Hofman
Popis obavijesti

Forum

>> / Sve diskusijske grupe / Kurikulum za srednje tehničke škole

Br. poruka:    Prikaz: (1 - 50)  Ukupno: 50

Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | autoru

Napomena:
* - oznaka za nove poruke