Odjel za obrazovanje

Obrazovne metode, tehnologije, instrukcijski materijali, obrazovni i profesionalni razvojni programi, dobra obrazovna praksa te popularizacije u području elektrotehnike, računarstva i drugih disciplina u području interesa IEEE-a.

Sva dosadašnja predavanja (materijale i snimke) možete naći uz desni rub ekrana, dolje u:  "Repozitorij" pod "Održana predavanja"

----------------------------------------------------------------------------------------------

The IEEE approved Education Society's FIELD OF INTEREST is: "the theory and practice of education and educational technology involved in the effective delivery of domain knowledge of all fields within the scope of interest of IEEE".

All lectures held so far can be found along the right side of the screen, down under:  "Repozitorij" -> "Održana predavanja"

Mandat do 31. 12. 2019.
Juraj Petrović
predsjednik
Predrag Pale
dopredsjednik

Predrag Pale dobitnik nagrade IEEE...

Predrag Pale, predsjednik Odjela za obrazovanje Hrvatske sekcije IEEE u razdoblju 2014.-2017. godine, dobitnik je godišnje nagrade IEEE Education Society Outstanding Chapter Leadership Award. Ta nagrada dodjeljuje se na svjetskoj razini, kao priznanje voditelju onoga (lokalnoga) odjela IEEE Education Society koji je dao izvanredan doprinos programima koji su zanimljivi studentima i stručnjacima. Nagrada se sastoji od plakete i povelje s prigodnom posvetom, koja glasi: "za vodstvo u promoviranju važnih aktivnosti u hrvatskom ogranku Odjela za obrazovanje".

Nagrada će Predragu Pale biti svečano uručena na godišnjoj konferenciji "Frontiers in Education", koja se ove godine održava u listopadu u San Joseu u Kaliforniji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ova nagrada veliko je priznanje vodstvu Odjela za obrazovanje, ali i cijeloj Hrvatskoj sekciji IEEE. Velika hvala i zagrebačkome Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) koji je Odjelu za obrazovanje dao na raspolaganje resurse i opremu bez kojih ne bi bilo moguće ostvariti rezultate prepoznate (i) na svjetskoj razini.

Srdačne čestitke Predragu Pale i njegovim suradnicima Vesni Kezdorf i Juraju Petroviću, na ovome velikome priznanju!

Autor: Maja Matijašević
Popis obavijesti

Repozitorij

Forum

Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
Aktivnosti odjela
Ovdje diskutiramo što sve odjel može i treba raditi.
1 9. 9. 2014. u 22:50
Buduća predavanja
Ovdje predlažemo buduća predavanja i predavače
1 9. 9. 2014. u 22:53
Okrugli stolovi
Ovdje predlažemo teme i sudionike okruglih stolova
1 9. 9. 2014. u 22:56
Razno
A ovo je za sve ostalo :)