Odjel za tehniku u medicini i biologiji

Područje interesa Odjela obuhvaća sva područja biomedicinskog inženjerstva kao interdisciplinarnog područja primjene inženjerskih znanja u medicini i biologiji. Rad članova Odjela uključuje primjenu matematičkih metoda, eksperimentalne postupke, razvoj novih tehnologija te praktične kliničke aplikacije. Odjel također provodi obrazovne i profesionalne aktivnosti te suradnju s gospodarstvom.
Vodstvo odjela
Mandat do 31. 12. 2021.
Željka
Lučev Vasić
predsjednica
Magdalena
Krbot Skorić
dopredsjednica

Poziv na radionicu

Pozivamo sve zainteresirane na sudjelovanje u međunarodnoj radionici

"Workshop on Intrabody Communication"
(Komunikacija putem ljudskog tijela)

koja će se održati u ponedjeljak, 27. svibnja 2013. s početkom u 10:00 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, u prostoriji D160.

Radionica se organizira u okviru aktivnosti na bilateralnom hrvatsko-kineskom projektu "Research of Intrabody Communication for Body Area Networks", pod pokroviteljstvom IFMBE, Hrvatskog društva za medicinsku i biološku tehniku, IEEE odjela za tehniku u medicini i biologiji, IEEE odjela za instrumentaciju i mjerenja te IEEE odjela za antene i propagaciju. Jezik radionice je engleski.

Radionica je otvorena za sve zainteresirane, a posebno pozivamo studente preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija.

Detaljan program radionice je dostupan ovdje.

Autor: Igor Lacković
Popis obavijesti