Naslovnica Pretraživanje AAA
 

 

 

Broj posjeta:
86491
 
HRVATSKA SEKCIJA - ODJELI DRUŠTAVA

 

Odjel za menadžment u inženjerstvu

Cilj rada odjela za menadžment u inženjerstvu je promicanje prakse menadžmenta u inženjerskoj struci i u svijetu tehnologije. Odjel ohrabruje teorijski i konceptualni razvoj menadžmenta u organizacijama sa znatnim udjelom tehničke i inženjerske struke, te promiče visoke profesionalne norme među svojim članovima.


Objavljeno: 3. 4. 2013. u 14:27
Poziv na predavanje: Daniel Ackermann...

 

IEEE Hrvatska sekcija Odjel za menadžment u inženjerstvu poziva Vas na predavanje:

Od studentske klupe do firme sa 40 zaposlenih u manje od 4 godine

koje će održati Daniel Ackermann, mladi poduzetnik i suosnivač tvrtke iSTUDIO

 

Predavanje će se održati u utorak 9. travnja 2013. godine u 13 h u u dvorani B3 FER-a.

Daniel će govoriti o svom iskustvu otvaranja i vođenja brzo rastuće firme, a poseban fokus će biti na osnivanju firme za vrijeme studija kao i kasnijim izazovima s brzim rastom tvrtke, internacionalizacijom te uvođenjem novih usluga i procesa.

Jezik predavanja je hrvatski, a predvidio trajanje izlaganja 45 min. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno pozivamo studente diplomskog i poslijediplomskog studija!

Više informacija o temi predavanja i predavaču pročitajte u nastavku vijesti.

 

Sažetak predavanja

iSTUDIO je nastao dok je Daniel bio još student 4. godina FER-a. Daniel će govoriti o tome što je dovelo do osnivanja firme, kako je izgledao početak firme i kako je to bilo moguće gurati uz predavanja. Također, opisati će put iSTUDIOa, kako je to bilo dok je iSTUDIO bila mala firma, kako su došli do prvih velikih klijenata, kako su zapošljavali i što im je bilo bitno te kako su uvodili nove usluge. Nadalje, objasnit će zašto su otvarali nove urede u inozemstvu, koja je razlika u poslovanju u Hrvatskoj i vani te naravno u kojoj je iSTUDIO sada fazi i u kojem smjeru se razvija.

Daniel će kroz iSTUDIO priču podijeliti iskustvo kako izgleda studentsko poduzetništvo, koji su problemi kada krećeš mlad u poduzetništvo, što je naučio iz svega te je li uopće dobro upustiti se u poduzetništvo.

Životopis

Daniel Ackermann je 2010. postao magistar inženjer informacijske i komunikacijske tehnologije. Za vrijeme studija, sredinom 2009. suosnovao je iSTUDIO, prvu potpunu social media agenciju u Hrvatskoj.

U kraće od 4 godine, iSTUDIO je narasao s 2 na 40 zaposlenih te radi za najveće klijente u Hrvatskoj, regiji, Europi no i cijelom svijetu. Nedavno su otvorili i ured u Bosni i Hercegovini te Srbiji. 

U 2010. godini, iSTUDIO je pokrenuo novi projekt za medije Mediatoolkit.com koji pomaže medijima pronaći najzanimljiviji sadržaj na webu te time povećati posjećenost svojih web stranica.

U 2011. godini, iSTUDIO je lansirano Socialnumbers.com, javnu besplatnu statistiku Facebook stranica koja je trenutno dostupna u više od 100 zemlja svijeta.

U 2012. godini, lansiran je i Socialpuzzle.com, repozitorij generičkih aplikacija za Facebook poput Photo contesta, Kvizova i sličnog.

Također, u 2012. godini, iSTUDIO je suosnovao ACMstrategy.com, agenciju specijaliziranu za usluge digitalnog marketinga privatnim klinikama u SAD-u.

Željka Car
Popis obavijesti
REPOZITORIJ
KONTAKTI
 
Mandatno razdoblje
do 31. 12. 2019.
 
 

 Marko Horvat

Predsjednik odjela
e-mail

 

 Dubravko Sabolić

Dopredsjednik odjela
e-mail

 

 Ivana Rašan

Tajnica odjela
e-mail

 

 


ANKETA
 
U koje biste vrijeme željeli da se odvijaju predavanja/događanja unutar Odjela*

 Tortni     Stupčasti     Složeni    Linije   |  Legenda ∇  
  • 4 [19.0%] - Prije 12 h
  • 3 [14.3%] - 12-15 h
  • 6 [28.6%] - 15-17 h
  • 8 [38.1%] - Poslije 17 h

Broj glasova: 21