Studentski ogranak Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku

IEEE Studentski ogranak Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku (IEEE Student Branch Osijek) osnovan je 12. travnja 2010. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku. Želja ogranka je uključiti što više studenata, asistenata i znanstvenih novaka koji studiraju i rade na Sveučilištu J. J. Strossmayera u Osijeku.

Cilj IEEE Studentskog ogranka Osijek je promocija znanosti, novih tehnologija i profesionalnog rada kroz niz aktivnosti poput predavanja, projekcija, posjeta tvrtkama,....

 

 

KONTAKT

ieeeos.sb@gmail.com

Facebook stranica IEEE Student Branch Osijek

 

 

 


IEEE PREDAVANJE "Blockchain...

24. siječnja, osječani su na FERIT-u imali priliku poslušati vrlo korisno predavanje pod temom „Blockchain tehnologija i njene primjene“.

IEEE Student Branch Osijek se pobrinuo da za ovakvu vrstu predavanja kao predavača ugosti osobu koja zna svoj posao.

Tako je Mislav Javor, jedan od najvećih stručnjaka za blockchain tehnologije s ovih prostora, kroz predavanje upoznao publiku s osnovama tehnologije te malo više približio k tome što je to zapravo blockchain, za što je dobar, odnosno za što ne.

Uz to sve, kao konkretan primjer programibilnog blockchaina, Mislav je pokazao razvoj decentraliziranih aplikacija na Ethereum platformi.

Ovim putem zahvaljujemo se još jednom Mislavu što je podijelio s nama korisne informacije te nas uputio u sve zastupljenije i popularnije blockchain tehnologije.

 

Dodatne informacije i fotografije događaja možete vidjeti na Facebook stranica IEEE SB Osijek

 

Autor: IEEE Studentski ogranak Osijek
Popis obavijesti