Studentski ogranak Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku

IEEE Studentski ogranak Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku (IEEE Student Branch Osijek) osnovan je 12. travnja 2010. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku. Želja ogranka je uključiti što više studenata, asistenata i znanstvenih novaka koji studiraju i rade na Sveučilištu J. J. Strossmayera u Osijeku.

Cilj IEEE Studentskog ogranka Osijek je promocija znanosti, novih tehnologija i profesionalnog rada kroz niz aktivnosti poput predavanja, projekcija, posjeta tvrtkama,....

 

 

KONTAKT

ieeeos.sb@gmail.com

Facebook stranica IEEE Student Branch Osijek

 

 

 


PREDAVANJE "Pisanje...

U organizaciji IEEE SB Osijek, dana 19.3. (ponedjeljak) nam je doc. dr. sc. Zdravko Krpić, profesor i predsjednik Odbora za završne i diplomske radove održao predavanje na temu "Pisanje završnog/diplomskog rada" te studentima završnih godina pomogao i dao smjernice u pisanju njihovog rada.

 

Profesor je objasnio postupke i rokove za predaju radova, te lošim primjerima nam dokazao kako ne bi trebali pisati rad, te na koje stvari pripaziti i kako u konačnici imati odličan rad koji će biti slika inžinjera s FERIT-a.


Sretno svim studentima na pisanju njihovih radova.

Autor: IEEE Studentski ogranak Osijek
Popis obavijesti