Studentski ogranak Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku

IEEE Studentski ogranak Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku (IEEE Student Branch Osijek) osnovan je 12. travnja 2010. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku. Želja ogranka je uključiti što više studenata, asistenata i znanstvenih novaka koji studiraju i rade na Sveučilištu J. J. Strossmayera u Osijeku.

Cilj IEEE Studentskog ogranka Osijek je promocija znanosti, novih tehnologija i profesionalnog rada kroz niz aktivnosti poput predavanja, projekcija, posjeta tvrtkama,....

 

 

KONTAKT

ieeeos.sb@gmail.com

Facebook stranica IEEE Student Branch Osijek

 

 

 


PPREDAVANJE "I što s...

U utorak, 20.3. u organizaciji IEEE SB Osijek održano je predavanje pod temom "I što s diplomom?" koje je održao bivši student FERIT-a Ivan Marković koji je nedavno pokrenuo i vlastitu tvrtku Unitfly. Ivan je i bivši tajnik IEEE SB Osijek te je poznat kao jedan od aktivnijih članova IEEE SB Osijek.


Ivan nam je pričao o svojim studentskim danima, kojim metodama se isticao te kako je skupljao hrabrosti za pojedine iskorake u svom studentskom životu. Također pričao je o važnosti priključivanja studenata u IEEE i ostale udruge jer smatra kako se uz obrazovanje treba baviti i izvannastavnim aktivnostima kojima će se doprinjet obrazovnoj zajednici.

 

Studenti koji nisu mogli doći itekako mogu žaliti jer je Ivan pričao svoju zanimljivu priču.

Autor: IEEE Studentski ogranak Osijek
Popis obavijesti