Studentski ogranak Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku

IEEE Studentski ogranak Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku (IEEE Student Branch Osijek) osnovan je 12. travnja 2010. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku. Želja ogranka je uključiti što više studenata, asistenata i znanstvenih novaka koji studiraju i rade na Sveučilištu J. J. Strossmayera u Osijeku.

Cilj IEEE Studentskog ogranka Osijek je promocija znanosti, novih tehnologija i profesionalnog rada kroz niz aktivnosti poput predavanja, projekcija, posjeta tvrtkama,....

 

 

KONTAKT

ieeeos.sb@gmail.com

Facebook stranica IEEE Student Branch Osijek

 

 

 


IEEE Job Interview Meeting Osijek

U srijedu (11.travnja 2018. godine) održala se „IEEE Job Interview meeting“ radionica koju je, u suradnji sa Inchoo Osijek, organizirao IEEE Student Branch Osijek.

Radionica se sastojala od 2 dijela. Prvo je bio pisani dio, gdje je profesionalna ekipa iz Inchoo-a pregledala i proanalizirala nekoliko zamolbi za posao i životopisa prisutnih sudionika. U drugom dijelu radionice izvela se simulacija razgovora za posao, kroz koju je Inchoo team publici dočarao kako to otprilike izgleda kada se ''dođe u njihove ruke''.

„IEEE Job Interview meeting“ radionica se pokazala, prije svega korisnog, a uz to i zanimljivog karaktera. Vjerujemo kako je sve prisutne, pogotovo one koji su u procesu traženja posla, ekipa iz Inchoo-a razriješila dileme zvane „pisanje životopisa“ i treme od ''javnog nastupa'' pred poslodavcem.

Još jednom se zahvaljujemo cijeloj ekipi Inchoo-a što smo imali čast čuti korisne savjete koji proizlaze direktno iz tako jedne uspješne tvrtke kao što je Inchoo. I naravno, veselimo se i budućim suradnjama. 

 

Više fotografija i detalja možete pronaći na FACEBOOK STRANICI

Autor: IEEE Studentski ogranak Osijek
Popis obavijesti