Studentski ogranak Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku

IEEE Studentski ogranak Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku (IEEE Student Branch Osijek) osnovan je 12. travnja 2010. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku. Želja ogranka je uključiti što više studenata, asistenata i znanstvenih novaka koji studiraju i rade na Sveučilištu J. J. Strossmayera u Osijeku.

Cilj IEEE Studentskog ogranka Osijek je promocija znanosti, novih tehnologija i profesionalnog rada kroz niz aktivnosti poput predavanja, projekcija, posjeta tvrtkama,....

 

 

KONTAKT

ieeeos.sb@gmail.com

Facebook stranica IEEE Student Branch Osijek

 

 

 


IEEE PROGRAMIRANJE - INSTRUKCIJE

Kako uživamo u svim našim aktivnostima u IEEE, neke su nam izrazito drage i na njih se ponosimo. Tako se možemo pohvaliti našim predavanjima za sve studente koji se pripremaju za ispit iz Programiranja I., te je IEEE za njih organizirao Instrukcije na FERIT-u potpuno besplatno, te odgovorio na sva pitanja i sve nejasnoće vezane za kolegij i sami ispit.

 

Instrukcije je držao IEEE član i potpredsjednik CS chaptera, te predsjednik SZ FERIT Luka Kruljac. Instrukcije je održao u dva termina po 4h, što je bilo sasvim dovoljno za znatno bolje rezultate na proljetnom ispitnom roku.

 

Sve dodatne informacije, kao i fotografije događaja na Facebook stranica IEEE SB Osijek

Autor: IEEE Studentski ogranak Osijek
Popis obavijesti