Studentski ogranak Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku

IEEE Studentski ogranak Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku (IEEE Student Branch Osijek) osnovan je 12. travnja 2010. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku. Želja ogranka je uključiti što više studenata, asistenata i znanstvenih novaka koji studiraju i rade na Sveučilištu J. J. Strossmayera u Osijeku.

Cilj IEEE Studentskog ogranka Osijek je promocija znanosti, novih tehnologija i profesionalnog rada kroz niz aktivnosti poput predavanja, projekcija, posjeta tvrtkama,....

 

 

KONTAKT

ieee-sb@ferit.hr

Facebook stranica IEEE Student Branch Osijek

 

 

 


TJEDAN MOBILNOSTI STUDENATA OSIJEK

Već sedmu godinu zaredom, IAESTE organizira “Tjedan mobilnosti studenata” kojim se informira i potiče studente na angažman van okvira redovnih predavanja, ispita i obaveza. Kroz brojne radionice i predavanja, studenti, a i drugi zainteresirani, mogu čuti životne priče predavača te predstavljanja studentskih udruga i poslodavaca s područja Osijeka.

 

Već raznoliki raspored ovogodišnjeg Tjedna mobilnosti studenata imali smo priliku i mi obogatiti sa svojim izlaganjem dana 10.11.2017. godine.

Kroz predavanje pod nazivom "Mobilnost IEEE studenata" čuli smo našeg predsjednika IEEE ogranka Ivicu Džambo, koji je ukratko predstavio našu sekciju i njezino djelovanje, te pokušao dočarati kako je on iz vlastitog iskustva doživio mobilnost programa LeonardoDaVinci i Work&Travel.

Također, kolegica Kristina Javorek ispričala nam je svoja iskustva sa Erasmus+ koji je iskoristila za odrađivanje stručne prakse u Njemačkoj firmi.

Naš asistent, ujedno i potpredsjednik IEEE Power & Energy Society Student Branch Osijek, Matej Žnidarec govorio je o iskustvima s kojima se susreo na putu u Maleziju, gdje je išao povodom IEEE PES konferencije.

Zahvaljujemo se IAESTE Osijek na pozivu i sudjelovanju u ovakvom događaju. Nadamo se da ćemo u budućim događanjima i daljnjem radu nastaviti pridonositi mobilnosti studenata, kako unutar sekcije, tako i izvan nje.

 

Autor: IEEE Studentski ogranak Osijek
Popis obavijesti