Studentski ogranak Sveučilišta u Rijeci


IEEE STEP - 7 essential innovation...

 

 

Young Professionals skupina Hrvatske sekcije IEEE i riječki studentski ogranak pozivaju Vas na sudjelovanje u radionici naziva "7 essential innovation skills & insights" koju će održati Marko Bervanakis (Ericsson Nikola Tesla d.d.) u petak, 12. svibnja 2017. godine, od 12 do 14 sati, u predavaonici P1 na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. 

 

 


Kroz radionicu će polaznici prepoznati svoje inovacijske potencijale te naučiti kako ih dalje razvijati. Upoznati će sedam ključnih inovacijskih vještina koje će im pomoći u razumjevanju industrije i tržišta. Pozvani su svi studenti neovisno o studiju jer smatramo da ovakva radionica može pomoći studentima, budućim inžinjerima, u realizaciji svojih projekata i ideja. Također pozivamo i sve ostale zainteresirane da se priključe jer radionica nije namijenjena isključivo studentima. Radionica će se održati na engleskom jeziku.


Kako je broj sudionika ograničen, molimo zainteresirane da najkasnije do četvrtka, 11.svibnja ispune prijavu za sudjelovanje na radionici putem Google forme: Prijava za radionicu

O IEEE studentskom ogranku Rijeka i njihovim aktivnostima potražite na: https://www.facebook.com/ieeesbrijeka/

Autor: IEEE Studentski ogranak Rijeka
Popis obavijesti