Naslovnica Pretraživanje AAA
Broj posjeta:
166273
 
STUDENTSKI OGRANAK SVEUČILIŠTA U RIJECI

Objavljeno: 24. 10. 2017. u 21:40
Uređeno: 24. 10. 2017. u 21:45

Ove godine smo u sklopu IEEEDay-a odlučili održati višednevni program kako bi promovirali IEEE studentima Tehničkog fakulteta ali i ostalim zainteresiranim studentima. Program se odvijao u prvim danima 10. mjeseca, točnije 2., 3. i 4. listopada. Događaj je trajao do 17.10. Ovogodišnji ambasador IEEEDay-a u Hrvatskoj je Endi Miletić, ćlan našeg ogranka.

 

(više u opisu)

 

 

Prvog dana promocije smo dijelili letke sa ovogošnjim programom, a na poleđini se nalazila atraktivna zagonetka. Zagonetka je bila logićke naravi  gdje se isčitavanjem teksta trebalo povezati određene profesore sa kolegijima i predavaonom u kojoj se taj kolegij održava. Nakon uspješno rješene zagonetke, studenti su 3. listopada u terminu predavanja koje smo im organizirali, trebali letke staviti u kutiju nakon ćega smo slučajnim odabirom izvlaćili pobjednike. Pobjednike smo nagradili poklon šaketima koji su sadržavali razne IEEE promotivne materijale.

 

Predavanje 3. listopada je imalo za svrhu upoznavanje studenata sa aktivnostima našeg ogranka ali i same ideje globalne organizacije IEEE-a te mogućnostima koje se članovima pružaju. Tu su naši izlagači, aktivni članovi ogranka,  imali prezentacije o osnovnim stvarima vezanim za IEEE, studentskom ogranku i aktivnim podograncima PES-u i CS-u te smo najavili moguće otvaranje društva WIE (Women in Engineering). Isto tako, najavili smo natjecanja koja IEEE organizira ili sponzorira, IEEEXtreme i IEEEMadC.

 

Za 4. listopada smo održali radionicu u prostorijama fakulteta. Cilj nam je bio zbližavanje novi i starih članova kroz društvene igre i zabavu. Zabavili smo se, novi i stari, te bolje upoznali jedni sa drugima.

 

Ove godine smo se odlučili prijaviti i na video natječaj u sklopu IEEEDay-a koji je trajao do 17.listopada. Moguće je poslati video u jednu od dvije kategorije, kratki i dugi video. Video smo snimali 14.10. i u videu su glumili naši članovi ogranka. Pobjednika se odabire na temelju glasova koje video ili slika dobiju tako da je moguće glasati za naš video na linku: Friendship is everything in IEEE

 

Sve slike ovogodišnjeg IEEEDay-a se mogu pronaći na linku.

IEEE Studentski ogranak Rijeka
Popis obavijesti
KONTAKTI
 

Službeni mail Ogranka: 

ieee.sbri@gmail.com

 

Studentski ogranak:

Filip Lipovac

Predsjednik

 

Ana Batel

Potpredsjednica

 

Sonia Žuskin

Tajnik

 

Ervin Hodžić

Blagajnik

 

Dubravko Franković

Savjetnik

 

Computer Scoiety (CS):

Ana Batel

Predsjednica CS

 

Antonio-Raul Šanko

Potpredsjednik CS

 

Kristijan Lenac

Savjetnik

 

Power and Energy Society (PES)

Mislav Selec

Predsjednik PES

 

Ervin Hodžić

Potpredsjednik PES

Vedran Kirinčić

Savjetnik