Young Professionals Affinity group

    


IEEE Elevate :: engineering social media

U srijedu, 16. siječnja u 17h održan je prvi IEEE Elevate - prvo od serije događaja koji su zamišljeni kao mjesečno okupljanje mladih inženjera, studenata, stručnjaka i znanstvenika u organizaciji IEEE Graduates Of the Last Decade.

IEEE Elevate pokrećemo s idejom da kroz atraktivna predavanja o inovacijama i nadolazećim trendovima u tehnologiji sudionicima pružimo ideje i inspiraciju za razvoj vlastitih profesionalnih i poslovnih karijera.

 

Prvi IEEE Elevate nosio je naziv "Engineering social media" i ugostio je dva odlična predavača koji su nam predstavili svoje poglede na budućnost korištenja digitalnih društvenih mreža iz poslovne i tehnološke perspektive.

 

Više informacija o predavačima i temama, kao i nekoliko fotografija možete pogledati u detaljnom prikazu obavijesti.


Social media - zlatni rudnik
Marko Pavlović (Anctu)


'Lajkamo', dijelimo, stvaramo i doprinosimo na posve nove načine kroz digitalne društvene medije. Jeste li se ikada zapitali kako sve to izgleda 'ispod haube'? Zanimaju li vas snaga društvenih mreža, njihovi podaci i načini korištenja?
Kroz ovo predavanje razjasnit će vam se dio te priče.


O predavaču:
Marko Pavlović je software developer, zaljubljenik u 'big data' područje i pokretač Anctu startup projekta iz Osijeka. Sa svojom 'social network marketplace' idejom bio je finalist na nekim od najistaknutijih europskih startup natjecanja i odnedavno osigurao investiciju za daljnji razvoj projekta.

Digitalni ekosustavi u korporativnom poslovanju
Ivan Spajić (Nestlé)


Velike tvrtke i korporacije suočavaju se s ogromnim izazovima u nastojanju da ostanu u toku s rascjepkanim interesima, mišljenjima i aktivnostima potrošača u digitalnom svijetu. Zbog toga moraju pristupati digitalnom potrošačkom prostoru na unificiran način, odnosno unutar okvira onoga što nazivamo digitalnim ekosustavima.
Ovo predavanje pokazat će vam neke osnovne izazove i predviđanja u području digitalnih i društvenih medija u industriji proizvoda za široku potrošnju.

O predavaču:
Ivan Spajić je diplomirao filozofiju i upisao postdiplomski studij iz područja antropologije potrošača. Posljednjih godinu dana radi u tvrtki Nestlé Adriatic, a poslovno i akademski bavi se područjima ponašanja potrošača, korisničkih iskustava i društvenih mreža.
 


 

 

 

Autor: Tomislav Pokrajčić
Popis obavijesti