Young Professionals Affinity group

    


IEEE Young Professionals Hrvatska...

Techne Summit, međunarodni tehnološki i poduzetnički skup, održat će se 6. i 7. svibnja u Dubrovniku. Skup je iniciran kao platforma za okupljanje međunarodnih aktera u tehnologiji: tehnoloških i poslovnih stručnjaka, poduzetnika, startupova, ulagača, medijskih predstavnika te nekih od najznačajnijih svjetskih govornika. Događaj predstavlja središnje mjesto za brojne prilike i mogućnosti za otvaranje širokih međunarodnih poslovnih suradnji te prilike za natjecanje za najprestižniji startup.

Više o događaju, programu te mogućnosti za povlaštene registracije možete pronaći u opširnijem prikazu obavijesti.

Techne Summit inicijalno je održan 2015. godine u znakovitoj Aleksandrijskoj biblioteci u Egiptu okupljajući veliki broj sudionika s područja Bliskog istoka i Sjeverne Afrike. Od ove godine, mogućnosti poslovnih suradnji šire se i na područje Srednje i Istočne Europe. Program radionice možete pronaći na internetskoj stranici skupa.

 

U suradnji s organizatorima događaja, kao tehnički pokrovitelj, imamo priliku podijeliti određeni broj besplatnih registracija te određeni broj povlaštenih registracija uz 50% popusta pa molimo zainteresirane da se jave na yp.croatia@ieee.org. Svi su pozvani, a prednost imaju IEEE članovi.

 

Tijekom konferencije, mladi poduzetnici imat će priliku natjecati se za novčanu nagradu jednog od najprestižnijih startup natjecanja u svijetu "Seedstars World", koji je osnovan u Švicarskoj te je jedna od najbrže rastućih mreža mladih poduzetnika iz svijeta tehnologije.

  

Autor: Vinko Lešić
Popis obavijesti