Naslovnica Pretraživanje AAA
 

 
 
 

Broj posjeta:
2058566
 
Objavljeno: 29. 5. 2018. u 20:46
Poziv na predavanje: Denis Marijon,...

Interesna skupina Hrvatske sekcije IEEE Žene u inženjerstvu i Odjel za menadžment u inženjerstvu pozivaju vas na predavanje

 -- Iskustvom i znanjem do jednakih mogućnosti za sve --

u ponedjeljak, 4. lipnja 2018. godine u 14.15 h u Sivoj vijećnici FER-a.

 

Predavanje će održati Denis Marijon, predsjednik Hrvatskog saveza udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI, a tema je vezana uz tehnologije za osobe s invaliditetom te o tehničkoj i društvenoj dimenziji univerzalnog dizajna. 

Više o predavaču možete pročitati u nastavku vijesti.

 

Denis Marijon predsjednik je Hrvatskog saveza za mlade i studente s invaliditetom SUMSI te  suvoditelj programa Hodalica, radio emisije Radija Student o mladima i studentima s invaliditetom.

Voditelj je programa Kazalište na drugačiji način, edukacije udrugama o radu sa svojim članovima kroz kazalište konfrontacije. 

Voditelj je programa Iskustvom i znanjem do jednakosti putem kojeg se zadnjih godina kontinuirano održavaju radionice o invaliditetu u osnovnim školama.

U suradnji s Medicinskim fakukultetom u Rijeci te na Studijskom centru Socijalnog rada Zagreb održava predavanja o invaliditetu i Univerzalnom dizajnu.

Svake godine na tjednu orijentacije na raznim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu predstavlja mogućnosti za studente s invaliditetom.

Radi na projektima prilagodbe filma i kazališta za slijepe osobe, jedan je od pokretača programa i razrade funkcionalnog modela prilagodbe literature za slijepe studente i studente s tjelesnim invaliditetom.

Zadnjih 11 godina, osim konstantnog rada na prilagodbi literature za slijepe studente i studente s drugim invaliditetima, aktivno radi na ukazivanju da takav program postaje siguran i stalan kontinuitet te da se prepozna kao takav. 
Uključen je u raspravu MZOS-a kroz koju se 2014. godine po prvi put u počinje skretati pozornost na sustavno financiranje prilagodbe materijala za slijepe učenike i studente.

Osim kao koordinator programa radi na svim procesima same prilagodbe,  i do sada je radio na prilagodbi 2900 knjiga/djela.
 

Željka Car
Popis obavijesti
POSTANI NAŠ ČLAN
 

 

 

 

2017 Recognition Award Silver Retention Croatia Section


PRIMAJ OBAVIJESTI
 

 


ČLANOVIMA!
 

STUDENTSKI OGRANCI
 


 

 


SRODNE ORGANIZACIJE