Traditional.Agile.Extreme

Odjel za pouzdanost  i Odjel za sustave, čovjeka i kibernetiku Hrvatske sekcije IEEE pozivaju Vas na predavanje

Traditional.Agile.Extreme."

koje će održati

Josip Jurišić

u utorak 18. prosinca 2018. u 9:00 sati

u dvorani K2-12 (Kampus), Cara Hadrijana 10b

Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.

Predavanje će biti na hrvatskom jeziku, predviđeno trajanje s raspravom je 60 minuta, otvoreno je za sve zainteresirane te se posebno pozivaju studenti.

Više o predavanju i predavaču pročitajte u opširnijem sadržaju obavijesti.

Sažetak

Cilj predavanja je prikazati kako odabrati najbolji način rada za pojedine faze projekta. U skladu s tim, tijekom predavanja Josip će objasniti Lean metodologiju, tradicionalni, agilni i ekstremni način rada te približiti tehnike koje se koriste u agilnom pristupu (Kanban, Scrum, Extreme Programming). Predavanje se temelji na stvarnom iskustvu vođenja projekata u agenciji COBE, te transformaciji koju je agencija prošla u proteklih godinu dana.

Pojmovi kojih ćemo se dotaknuti tijekom predavanja su: Linearni i nelinearni sustavi, Faze vođenja projekata, Tradicionalni način vođenja projekata (Linearni), Agilni način vođenja projekata (Lean, Kanban i Scrum),Tehnika ekstremnog programiranja, Ekstremni način vođenja projekata, Stacy Model.

 

Životopis

Josip Jurišić direktor je u njemačko-hrvatskoj tvrtki COBE i voditelj agilne transformacije u toj agenciji. Karijeru je započeo kao Android Developer, a svoje bogato iskustvo u programiranju sad koristi i kao trener različitih timova u IT sektoru. Kao certificirani Scrum Professional, vlasnik je jednog od ukupno osam takvih certifikata u Hrvatskoj, te jedinog u Osijeku.

 

Autor: zhocenski
Popis obavijesti