Razvoj elektroničkog uređaja...

Odjel za energetsku elektroniku (PEL 35) i Odjel za industrijsku elektroniku (IE13)

Hrvatske sekcije IEEE pozivaju vas na predavanje:

Razvoj elektroničkog uređaja telemetrije za ekonomičnu vožnju u velikim voznim parkovima

koje će održati Alan Brezovac, Mag.Ing.EE, voditelja projekata razvoja softvera iz različitih industrijskih domena u tvrtci GlobalLogic D.D. i Zoran Kalauz, dipl.ing.stroj , izvršni direktor – CEO; Tahograf d.o.o. Sveta Nedjelja.

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 15. travnja 2019. godine u 13:15 h u predavaonici 0-20;  Kneza Trpimira 2b FERIT-a u Osijeku. Predvidivo trajanje predavanja je 45-60 minuta. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno pozivamo studente diplomskog studija. U nastavku slijedi kratak opis predavanja i životopis predavača.

Kratak sadržaj predavanja:

Predstavit će se suvremeni uređaj kao rješenje za telemetriju pri upravljanju velikim voznim parkovima, a koji je implementiran u Gradskom prijevozu putnika, Osijek (2013.-2015.)godine kroz projekt RIBAS i suradnju tada ETF-a Osijek i GPP-a Osijek.
Na primjerima prikupljenih podataka daljinskim mjerenjem bit će predložen poslovni model ekonomične vožnje vozilima jednog velikog voznog parka.

ŽIVOTOPIS:

Zoran Kalauz, dipl.ing.stroj.

Diplomirao je 1992.godine na FSB Zagreb -  Motori i Vozila

U svojoj dugogodišnjoj poslovnoj karijeri radio je na poslovima nadzornog inženjera, inženjera u tehničkoj službi, pomoćnika direktora te savjetnika uprave za tehničke poslove u tvrtki Centar za vozila Hrvatske d.d. Zagreb

Od 2010. radi u firmi Tahograf d.o.o. Sveta Nedjelja kao izvršni direktor – CEO

Alan Brezovac, Mag.Ing.EE

Diplomirao je 1994. godine na ETF Zagreb - Telekomunikacije

U svojoj poslovnoj karijeri radio je  kao razvojni inženjer u domeni razvoja ERP softwarea i telekomunikacija ( 1995. - 2000.)

U periodu 2000-2013 radi u SIEMENS d.d.  sektor Program and System Engineering ( ured Osijek ) na poslovima razvoja softwarea, tehničkog vođenja projekata te rukovodećim pozicijama unutar sektora

2013-2017 radio je u GPP - Gradski prijevozu putnika d.o.o Osijek na radnim mjestima izvršnog direktora – CEO i tehničkog direktora – CTO.

Od listopada 2017. do danas radi u Zagrebu u tvrtki GlobalLogic D.D. na radnom mjestu voditelja projekata razvoja softvera iz različitih industrijskih domena.

Autor: Denis Pelin
Popis obavijesti