Poziv na predavanje: "Razvoj...

Odjel za menadžment u inženjerstvu i Odjel za računarstvo Hrvatske sekcije IEEE pozivaju Vas na predavanje:

Razvoj distribuiranih, višeslojnih i skalabilnih aplikacija korištenjem Microsoft Azure platforme

koje će održati Darko Krofak, dipl.ing., iz tvrtke Insite d.o.o.

srijedu, 6. studenog 2019. godine, u 17 sati, u dvorani S-18 Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, Ulica Ivana Lučića 5.

Predavanje će biti na hrvatskom jeziku, a predviđeno trajanje s raspravom je 60 minuta. Otvoreno je za sve zainteresirane te se posebno pozivaju studenti.

Više o predavanju i predavaču pročitajte u opširnijem sadržaju obavijesti.

Sažetak

Predavanje će se baviti izazovima u dizajniranju, razvoju, isporuci i održavanju aplikacija predviđenih za prihvat i obradu velikog broja transakcija u kratkom vremenu, a koji će biti opisani na stvarnom primjeru Microsoft Azure platforme za osiguravanje ulaznica velikih evenata. Zašto je potrebna n-tier arhitektura? Kako se u slojeve raspoređuju load balanceri, aplikativni serveri, NoSQL ili relacijske baze podataka, i data-factory serveri? Kako svime time upravljati uz ograničeni broj ljudi, tzv. devops?

Životopis

Darko Krofak, dipl.ing. voditelj je razvoja u tvrtci Insite d.o.o. Tijekom više od 20 godina neprekinutog radnog iskustva sudjelovao je u brojnim projekatima za međunarodne tvrtke u financijskom sektoru i automobilskoj industriji. Stekao je bogato iskustvo u razvoju složenih korporativnih informacijskih sustava, vođenju timova i velikih projekata kao razvojni inženjer, poslovni konzultant, voditelj tima i, naposljetku, voditelj službe. Odgovoran je za razvoj i implementaciju CRM sustava, sustava za upravljanje prodajom (SES), sustava podrške poslovnom odlučivanju (CRM&BI), vođenje i implementaciju sustava za prediktivno modeliranje i strojno učenje, dizajniranje sustava za financijsko izvještavanje, kao i brojne druge povezane aktivnosti.

Autor: Marko Horvat
Popis obavijesti