Poziv na Business skills radionicu:...

Fakultet elektrotehnike i računarstva i Hrvatska sekcija IEEE-a pozivaju vas u petak, 6. studenoga 2020. godine, u 16:00 sati na poslovnu radionicu u virtualnom obliku na kojoj će gostovati gospođa Vedrana Miholić i gospodin Ivan Krnić iz poduzeća CROZ, s temom:

"Od geeka do fotelje bez suvišnih zašto"

Pozivamo vas da dođete na radionicu i osobno razgovarate s našim vrlo zanimljivim gostima, koji rade zahtjevan, ali kreativan posao, okruženi dinamičnim timom vrhunskih stručnjaka i, prije svega, talentiranih mladih ljudi. Izvanredna radna atmosfera i entuzijazam, koji čine srž korporacijske kulture u CROZ-u, omogućuju poduzeću da već dugi niz godina privlači najbolje i najtalentiranije stručnjake raspoložive na tržištu rada, te da, u skladu s time, ostvaruje izvanredne poslovne rezultate.

Kako se mlada, talentirana i stručna osoba brzo transformira iz zaljubljenika u tehnologiju i struku u cijenjenog poslovnog čovjeka i prvoklasnog specijalista, čije znanje se stalno nadograđuje, pa nikad ne zastarijeva – saznajte iz prve ruke, od osoba koje su taj proces osobno prošle, i još ga prolaze.

Radionica će se održati online putem platforme MS Teams, a poveznica za pristup nalazi se OVDJE.

Više informacija o predavačima i poduzeću CROZ nalazi se u nastavku obavijesti.

Vedrana Miholić iza sebe ima gotovo 20 uspješnih godina rada u različitim područjima, od programiranja i konzaltinga do menadžmenta. Posljednjih pet godina uspješno vodi prodaju u tvrtki CROZ.

Javnosti je možda najpoznatija zahvaljujući svojim aktivnostima usmjerenim na računalnu edukaciju djece. Osnivačica je i predsjednica udruge Programerko koja organizira radionice programiranja za najmlađe te ambasadorica inicijative eSkills for Jobs. Od 2016. godine je i član advisory boarda domaćeg startupa STEMI. U slobodno se vrijeme posvećuje obitelji i prijateljima te bavi različitim aktivnostima, a posebno se ponosi usponom na Kilimandžaro te istrčanim maratonima u Berlinu, New Yorku i Chicagu.

Ivan Krnić direktor je razvoja u CROZ-u, urednik popularnog newslettera 0800-DEVOPS i jedan od autora O'Reillyjeve knjige "97 things every cloud engineer should know". Kao developer i voditelj projekata vidio je i dobro i zlo. Nije izmislio ni struju ni penicilin pa se nada promijeniti svijet kao agilni coach pomažući organizacijama da rade pametnije. Pada na startup ideje. Surfa (po moru) i trči (kad god stigne). Njegove tajne supermoći uključuju popravljanje daljinskih upravljača i sastavljanje IKEA ormara.

CROZ je uspješno poduzeće koje razvija softver za svoje mnogobrojne klijente iz cijelog svijeta, pa i Hrvatske. Glavna područja njegovog poslovanja su:

  • Razvoj softvera (custom software development)
  • Konzalting; primjena agilne metodologije, DevOps koncepta, mikroservisa, Enterprise arhitekture
  • Poslovna analitika; DWH, BI, Big Data i prediktivna analiza
  • Mainframe usluge; sistemska integracija i konzalting
  • IBM tehnologija i alati; sistemska i aplikacijska integracija
  • Testiranje; metodologija, alati i provedba funkcionalnih, performansnih i sigurnosnih testova
  • Managed services; proaktivno upravljanje i održavanje sistemske infrastrukture

Više o CROZ-ovim konkretnim projektima možete vidjeti na adresi: https://croz.net/services/.

Autor: Vinko Lešić
Popis obavijesti