Poziv na Business skills radionicu:...

Fakultet elektrotehnike i računarstva i Hrvatska sekcija IEEE-a pozivaju vas na poslovnu radionicu s temom:

Rad u interdisciplinarnom području i u međunarodnom okruženju.

u petak, 16. travnja 2021. u 16:00 sati, koju će održati Dr. Margit Brandl iz tvrtke Orange Business Services.

Naša gošća, Dr. Margit Brandl, podijelit će s nama svoja iskustva rada u međunarodnim timovima i suradnje između poduzeća u različitim industrijama, kao i na različitim funkcijama u organizacijama u kojima je imala prilike raditi. Svatko od nas obučen je u nekom svojem području, i obično se podrazumijeva da druge osobe, često s drugačijim backgroundom, razumiju točno o čemu govorimo. Ipak, to u stvarnosti uopće nije tako. Tehnološki stručnjaci moraju komunicirati s financijskim ili pravnim stručnjacima, s kojima moraju definirati zajedničke stavove i surađivati na zajedničkim ciljevima. Margit je još uvijek fascinirana koliko je, unatoč nesporazumima u komunikaciji, koji su prije pravilo nego li iznimka, rad u međunarodnim i interdisciplinarnim timovima ipak ispunjen zadovoljstvom.
 

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže putem poveznice na MS Teams.

O našoj gošći:
Margit Brandl zadužena je za regulatornu usklađenost u međunarodnom timu poduzeća Orange Business Services. Radi u Münchenu u globalnom timu eksperata za telekomunikacije i ICT. Prije prelaska u Orange u 2014., Margit je obnašala različite dužnosti u industriji, javnoj upravi i na sveučilištu. Vodila je grupu za poslovnu politiku u telekomunikacijama kompanije Nokia, kao potpredsjednica kompanije Siemens za odnose s EU-om i predstavnica Siemensa u Bruxellesu blisko je surađivala s velikim brojem EU parlamentarnih zastupnika i drugih dužnosnika, predsjedala  je jednom austrijskom industrijskom asocijacijom, i radila je u odjelu za pravne poslove austrijske regulatorne agencije za telekomunikacije. Kao pravnica po obrazovanju, predavala je pravo informacijske industrije na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Grazu. Doktorirala je pravo na Sveučilištu Karla Franza u Grazu.

O kompaniji Orange:
Orange, koji je proizašao iz nekadašnjeg France Telecoma, jedan je od najvećih telekomunikacijskih operatora na svijetu, koji ima oko 150 tisuća radnika u mnogim zemljama. Orange je također vodeći davatelj IT i telekomunikacijskih usluga za multinacionalne kompanije, što radi pod brandom Orange Business Services (http://www.orange-business.com/).

Svi ste dobrodošli!

Lin

 

Autor: Tomislav Jagušt
Popis obavijesti