Poziv na predavanje: Upravljanje...

Odjel za menadžment u tehnologiji i inženjerstvu Hrvatske sekcije IEEE poziva vas na predavanje

"Upravljanje podacima – podloga za uspješne prijave i provedbu projekata"

koje će održati Luka Mandić, mag. soc., u ponedjeljak, 15. studenoga 2021. godine, s početkom u 17:15 sati u dvorani D1 Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Trajanje predavanja s raspravom je 45 minuta. Predavanje se održava na hrvatskom jeziku i otvoreno je za sve zainteresirane, a posebno se pozivaju studenti.

Životopis predavača i sažetak predavanja nalaze se u nastavku obavijesti.

Predavač: Luka Mandić, EQUESTRIS d.o.o.

Sažetak:
Podaci imaju značajnu ulogu u procesima prijave, evaluacije, provedbe i procjene uspješnosti projekata. Ovo predavanje će ukazati na ulogu podataka u navedenim procesima te opisati procese prikupljanja, analize i interpretacije samih podataka. Bit će opisane vrste podataka i načini na koji se ti podaci mogu iskoristiti, a sve na primjerima znanstvenih i projekata iz realnog sektora. Cilj predavanja je prikazati korisnost podataka i njihovu ulogu u objektivnom praćenju i evaluaciji projekata kroz stvarne situacije unutar kojih se podaci koriste u znanstvenom i poslovnom sektoru.

Životopis:
Luka Mandić je voditelj istraživanja i podatkovne analize u konzultantskoj agenciji EQUESTRIS koja se ističe po svojem data-driven pristupu u poslovnim projektima. Magistar je sociologije te je tokom studija postao dobitnikom Rektorove nagrade za izvorni znanstveni  rad, Stipendije za izvrsnost Sveučilišta u Zagrebu, Dekanove nagradu Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Statusa iznimno uspješnog studenta. Znanstvenim radom se fokusira na metodologiju društvenih znanosti, u kojem području je koautor jednog izvornog znanstvenog članka.

Autor: Krunoslav Tržec
Popis obavijesti