Anketa na FP7 projektu UrbanWater

Projekt UrbanWater - Intelligent Water Resources Management razvojno-istraživački je projekt sufinanciran kroz sedmi okvirni program Europske Unije za istraživanje i razvoj (FP7), unutar radnog programa ICT (informacijsko-komunikacijske tehnologije), te na njemu Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu sudjeluje u svojstvu partnera.

Projektom se nastoji razviti programska platforma za efikasno upravljanje vodnim resursima. U sklopu projekta provodi se anketa kako bi se bolje razumjelo potrebe i zahtjeve svih profesionalnih skupina povezanih s problematikom korištenja voda, te isto tako krajnjih potrošača. Želi se uključiti viđenje čim većeg broja ljudi te se stoga pozivaju članovi IEEE-a da sudjeluju u ovoj kratkoj anketi kao krajnji potrošači ili, eventualno, kao razvijači programske podrške za ovo područje te da slobodno vijest o anketi distribuiraju dalje.

U skladu s važećim regulativama o zaštiti podataka, odgovori koji se daju u okviru ankete su tajni.

Anketi na engleskom jeziku možete pristupiti ovdje.

Ukoliko biste imali kakvih pitanja ili želite dobiti više informacija o projektu UrbanWater, ne ustručavajte se poslati upit putem e-maila (na engleskome jeziku) ili posjetite internetsku stranicu projekta.

Autor: Vinko Lešić
Popis obavijesti