Naslovnica Pretraživanje AAA
Broj posjeta:
5404
 
IEEE SPECTRUM

Svakom članu osigurava se tiskani primjerak mjesečnog tehničkog časopisa Spectrum. Publicira ga središnjica IEEE-a u SAD-u, a na lako čitljiv i jednostavan način pruža informacije o napretku u znanosti i najnovijim događanjima diljem svijeta na polju tehnologije.

 

Članovi primaju ovaj časopis na kućnu adresu, a mi Vas pozivamo da pogledate sadržaj na:

http://www.spectrum.ieee.org

 


IEEE POTENTIALS

 

IEEE Potentials je magazin za nadolazeće inovatore na polju tehnologije. Svako izdanje pruža pregled najnovijih istraživanja i inovacija na sveučilištima i istraživačkim centrima diljem svijeta, te razmatra razvoj na više tehnoloških polja, te obražuje teme poslovanja i karijere.

 

Elektronička verzija magazina je uključena u osnovno članstvo kroz IEEE Xplore (morate se ulogirati za pristup):

http://ieeexplore.ieee.org/xpl/RecentIssue.jsp?punumber=45

 


THE INSTITUTE

 

The Institute je dostupan svim članovima IEEE-a u on-line izdanju. Pretplata na tiskano izdanje je uključena u članstvo. The Institute informira članove o bitnim aktivnostima IEEE na profesionalnoj i tehničkoj razini.

 

Ove novine izvještavaju o institucionalnim događanjima, poput rada tehničkih odbora ili Upravnog odbora. Služi i kao forum za debatu o kontroverznim temama bitnima za IEEE kroz objavljivanje članaka, pozvane editoriale i pisma urednicima. The Institute prezentira izjave kandidata za razne pozicije, peticije za prijedloge konstitucionalnih amandmana i druge novosti.

 

http://www.theinstitute.ieee.org