Naslovnica Pretraživanje AAA
Broj posjeta:
5099
 
O STUDENTSKOM OGRANKU
Studentski ogranak IEEE Sveučilišta u Zagrebu osnovan je (1994/95) na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Trenutno ima 173 člana.

Ured Studentskog Ogranka nalazi se u podrumu C zgrade Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

MISIJA

U skladu sa međunarodnim ciljem IEEE-a o unapređivanju globalnog prosperiteta njegovanjem tehnoloških inovacija, IEEE Studentski Ogranak (SO) Zagreb kao svoju misiju postavlja stvaranje svijesti o mogućnostima koje im pružaju karijere na polju tehnike. Kako bi to ostvario, IEEE-SO Zagreb kroz niz aktivnosti želi stvoriti mogućnosti za potpuniju metamorfozu pojedinca od studenta do stručnjaka sa karijerom.

 

Ogranak pruža studentima učlanjenim u IEEE kombinaciju probranih resursa za rad i mogućnosti za upoznavanje sa kolegama uz stjecanje znanja o načinima borbu na tržištu znanja. Priprema studente da poboljšaju svoje šanse stvarajući prilike za popunjavanje životopisa, te ih profilira kao tehnički superiorne pojedince sa iskustvom u projektima. IEEE-SO Zagreb svojim članovima pruža onu malu prednost koja može značiti prekretnicu u postizanju osobnih ciljeva.


VIZIJA

IEEE Studentski Ogranak (SO) i sve aktivnosti koje radi u skladu su sa Statutom i Aktima IEEE-a. Ciljevi SO-a su stvaranje i promoviranje profesionalnog okruženja među studentima elektrotehnike, elektronike, računalstva i informacijskih znanosti te njegovanje atmosfere zajedništva među studentima tih tehničkih disciplina. Služi kao komunikacijski kanal među studentima i zaposlenicima fakulteta, pruža informacije bitne za buduću karijeru studenata. Pomaže studentima u stvaranju i jačanju veza sa svijetom profesionalne tehnologije u i izvan institucija u kojima studiraju.

 

Ogranak poziva sve studente elektrotehnike, računalstva i informacijskih znanosti da se učlane u IEEE Studentski Ogranak Zagreb, podržava ih u tome da postanu studentski članovi (student member) IEEE-a, te poziva na suradnju sve one koji žele pomoći u aktivnostima IEEE-a unutar i van Hrvastske.