Naslovnica Pretraživanje AAA
 

 

 

Broj posjeta:
55926
 
HRVATSKA SEKCIJA - ODJELI DRUŠTAVA

Odjel industrijske primjene


Odjel industrijske primjene - Područje djelovnja društva za industrijsku primjenu je unaprijeđenje teorije i primjene inženjerstva u razvoju, oblikovanju, proizvodnji i primjeni električkih sustava, uređaja, aparata i upravljanja procesa i opreme u industriji; promocija sigurnih, pouzdanih i ekonomski isplativih instalacija; nužnost industrije kao predvodnice u pitanjima očuvanja energije i okoliša, zdravlja i sigurnosti; stvaranje inženjerskih standarada i postupaka; profesionalni razvoj članova.

Odjel industrijske primjene osnovan je 30.4.2008. godine.


Objavljeno: 20. 2. 2014. u 18:52
Besplatno studentsko članstvo za...

Dragi studenti, obavještavamo vas da sutra, 21. veljače 2014. godine, možete besplatno obnoviti svoje studentsko članstvo za Industry Applications Society (IAS) u okviru akcije pod nazivom “The Best Things in Life are Free”. Ponuda također vrijedi i za postojeće članove koji se prvi puta učlanjuju u IAS.

Područje djelovnja Društva za industrijske primjene je unaprijeđenje teorije i primjene inženjerstva u razvoju, oblikovanju, proizvodnji i primjeni električkih sustava, uređaja i upravljanja procesa i opreme u industriji; promocija sigurnih, pouzdanih i ekonomski isplativih instalacija; nužnost industrije kao predvodnice u pitanjima očuvanja energije i okoliša, zdravlja i sigurnosti; profesionalni razvoj članova.

Redovna cijena godišnjeg IAS članstva je 10$, a upute o ostvarenju prava na besplatno članstvo možete pronaći u nastavku obavijesti.

Ostvarenje besplatnog IAS članstva odvija se na način da se sami učlanite i izvršite plaćanje, a zatim u kratkom roku dobijete refund u dogovoru s Odjelom za industrijske primjene Hrvatske Sekcije. Koraci za obnovu članstva:

  1. Ulogirajte se na IEEE portal za članarine: https://www.ieee.org/membership_services/membership/join/index.html
  2. Dodajte Industry Applications Soicety članstvo i provedite plaćanje u iznosu od 10$ te pritom sačuvajte potvrdu o uspješno obavljenom učlanjenju
  3. Potvrdu o uspješno obavljenom učlanjenju pošaljite na sb.zagreb@ieee.org zajedno s podacima o računu za refund protuvrijednosti od 10$ u kunama
  4. Uvažit će se samo potvrde s datumom 21. veljače i plaćenim studentskim članstvom

 Ako biste se željeli učlaniti, a niste u mogućnosti izvršiti internet plaćanje javite se s upitom za pomoć na sb.zagreb@ieee.org.

Vinko Lešić
Popis obavijesti
KONTAKTI
 
Mandatno razdoblje
do 31. 12. 2019.
 

 

Vinko Lešić
Predsjednik Odjela 
e-mail

 

Igor Erceg
Potpredsjednik Odjela 
e-mail

 

Prethodni predsjednik

(od 2011. do 2015.)

Hrvoje Pandžić


Studentski ogranak 
Zagreb 


Anamarija Pejić
predsjednica
studentskog ogranka IAS
Zagreb

 

Vedran Bunčić
dopredsjednik 


Vinko Lešić
studentski savjetnik 


REPOZITORIJ