Naslovnica Pretraživanje AAA
 

 

 

Broj posjeta:
54002
 
HRVATSKA SEKCIJA - ODJELI DRUŠTAVA

Odjel za menadžment u inženjerstvu

Cilj rada odjela za menadžment u inženjerstvu je promicanje prakse menadžmenta u inženjerskoj struci i u svijetu tehnologije. Odjel ohrabruje teorijski i konceptualni razvoj menadžmenta u organizacijama sa znatnim udjelom tehničke i inženjerske struke, te promiče visoke profesionalne norme među svojim članovima.


Objavljeno: 4. 11. 2013. u 16:49
Uređeno: 4. 11. 2013. u 16:52
Poziv: Otvorena vrata projekta ICT-AAC

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će projekt ICT-AAC (www.ict-aac.hr) otvoriti  svoja vrata za sve zainteresirane za problematiku potpomognute komunikacije zasnovane na informacijsko-komunikacijskim tenologijama.

Pozivamo sve zainteresirane da dodju ovom prigodom i doznaju sve o projektu koji financira Europska Unija u sklopu programa "IPA IIIc - Innovation and Investment Fund", a u okviru kojeg istraživačke jedinice četiri sastavnice Sveučilišta u Zagrebu koje čine projektni konzorcij provodjenjem projektnih aktivnosti stvaju projektne rezultate koje omoguću veću socijalnu uključenost osoba sa složenim komunikacijskim potrebama.

 

Otvoreni dan će se održati u subotu 9.11.2013. godine od 10-13 h u ugodnom i jesenje obojanom ambijentu Znanstveno–učilišnog kampusa na Borongaju, u prostorijama Centra za rehabilitaciju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta (Borongajska cesta 83f, Zagreb). Prostor je pristupačan, a na kampusu nema problema s parkiranjem.

 

U sklopu programa posjetitelji će moći vidjeti rezultate projekta, a takodjer će moći doznati sve pojedinosti vezane uz samu provedbu i organizaciju projekta po PRAG proceduri.

 

Više o projektu u nastavku obavijesti.

Kompetencijska mreža zasnovana na informacijsko-komunikacijskim tehnologijama za inovativne usluge namijenjene osobama sa složenim komunikacijskim potrebama (ICT-AAC)

Vrijednost projekta: 767.275,08 EUR (549.752,59 EURA financira EU)

Projekt je usmjeren na prijenos znanja i razvoj novih usluga potpomognute komunikacije u području informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) namijenjene osobama  sa složenim komunikacijskim potrebama. Projektnim aktivnostima nastoji se prenijeti stručno znanje o potrebama i mogućnostima osoba sa složenim komunikacijskim potrebama, znanje o razvoju  odgovarajućih softvera i hardvera za komunikaciju, kao i znanja o njihovom oblikovanju s institucija visokoškolskog obrazovanja na manja i srednja ICT poduzeća. Konzorcij se sastoji od četiri sastavnice Sveučilišta u Zagrebu: Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Grafičkog fakulteta, Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta i Filozofskog fakulteta.

Željka Car
Popis obavijesti
REPOZITORIJ
KONTAKTI
 
Mandatno razdoblje
do 31. 12. 2017.
 
 

 Marko Horvat

Predsjednik odjela
e-mail

 

 Dubravko Sabolić

Dopredsjednik odjela
e-mail

 

 Ivana Rašan Sladoljev

Tajnica odjela
e-mail

 

 


ANKETA
 
U koje biste vrijeme željeli da se odvijaju predavanja/događanja unutar Odjela*

 Tortni     Stupčasti     Složeni    Linije   |  Legenda ∇  
  • 4 [19.0%] - Prije 12 h
  • 3 [14.3%] - 12-15 h
  • 6 [28.6%] - 15-17 h
  • 8 [38.1%] - Poslije 17 h

Broj glasova: 21