Odjel za menadžment u tehnologiji i inženjerstvu

Područje interesa Odjela za menadžment u tehnologiji i inženjerstvu (TEMS) obuhvaća znanosti i prakse menadžmenta potrebne za definiranje, primjenu i upravljanje inženjerstvom i tehnologijom. Specifične teme od interesa uključuju: razvoj, procjenu i prijenos tehnološke politike; istraživanje; dizajn i razvoj proizvoda; proizvodne postupke; inovacije i poduzetništvo; upravljanje programima i projektima; strategiju; obrazovanje i osposobljavanje; organizacijski razvoj i ljudsko ponašanje; promjene u menadžmentu; te socioekonomski utjecaj upravljanja inženjerstvom i tehnologijom.
Vodstvo odjela
Mandat do 31. 12. 2023.

Krunoslav Tržec
predsjednik

Marko Horvat
dopredsjednik

Obavijesti

Poziv na predavanje: Primijenjeno...

Zavod za telekomunikacije (FER, Sveučilište u Zagrebu), Odjel za komunikacije i Odjel za menadžment u tehnologiji i inženjerstvu Hrvatske sekcije IEEE pozivaju Vas na predavanje

"Primijenjeno računarstvo u industriji razvoja videoigara"

koje će održati Dobrila Šunde, tvrtka Ubisoft (Francuska), u utorak, 20. prosinca 2022. godine, s početkom u 18:00 sati u Sivoj vijećnici.

Predavanje će se održati na hrvatskom jeziku. Predviđeno trajanje je 60 minuta. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno pozivamo studente!

Više o predavačici i predavanju pročitajte u opširnijem sadržaju obavijesti.

Autor: Krunoslav Tržec
Poziv na predavanje: "IoT u...

Odjel za menadžment u tehnologiji i inženjerstvu i Odjel za komunikacije Hrvatske sekcije IEEE pozivaju Vas na predavanje

"IoT u stvarnom životu"

koje će održati mr. sc. Zdenko Marinčić, direktor i suosnivač tvrtke X-LOGIC d.o.o., u petak, 16. prosinca 2022. godine, s početkom u 15:00 sati u Sivoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Unska 3.

Predavanje će se održati na hrvatskom jeziku, a predviđeno trajanje s raspravom je 60 minuta. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno pozivamo studente.

Više informacija o predavanju i predavaču pročitajte u opširnijem sadržaju obavijesti.

Autor: Krunoslav Tržec

Repozitorij