Naslovnica Pretraživanje AAA
 

 


Broj posjeta:
45627
 
HRVATSKA SEKCIJA - ODJELI DRUŠTAVA

Zajednički odjel za elektroničke elemente / poluvodičke integrirane sklopove


Društvo za elektroničke elemente  - Polje interesa za EDS su svi aspekti fizike, tehnike, teorije i fenomena elektroničkih i ionskih naprava kao što su elementarne i složene poluvodički naprave, organski i drugi u nastajanju materijalno temeljeni elementi, elementi s kvantnim efektom, optički uređaji, pokazivački i slikovni uređaji, fotonaponski, poluvodički senzori i aktuatori, poluvodički elementi snage, visokofrekvencijski elementi, mikromehanički, te cijevni i drugi vakumski elementi. Društvo se bavi istraživanjem, razvojem, projektiranjem i proizvodnjom vezano na materijale, obradom, tehnologijom i primjenom takvih elemenata, te znanstvenim, tehničkim i drugim aktivnostima koje doprinose razvoju ovog područja.

Društvo za poluvodičke integrirane sklopove - Oblikovanje, implementacija i primjena integriranih sklopova u poluvodičima.

 


Objavljeno: 4. 12. 2015. u 17:58

 

Pozivaju se članovi Odjela za elektroničke elemente / poluvodičke integrirane sklopove Hrvatske sekcije IEEE da istaknu svoje kandidature za predsjednika i dopredsjednika odjela za mandatno razdoblje 2016-2017. Izbornom povjerenstvu u sastavu:

  • dr. sc. Mirko Poljak - predsjednik
  • dr. sc. Sanja Žonja - član
  • Tihomir Knežević, dipl. ing. - član

potrebno je dostaviti

  1. Ime i prezime
  2. IEEE članski broj
  3. Kratki životopis (nekoliko rečenica iz kojih su vidljiva područja stručnog ili znanstvenog interesa, trenutna funkcija koju kandidat obnaša te njegove dosadašnje aktivnosti u udruzi IEEE)
  4. Funkcija za koju se podnosi kandidatura (predsjednik ili dopredsjednik)

Prijave se šalju predsjedniku izbornog povjerenstva na email mpoljak@zemris.fer.hr

Rok za podnošenje kandidatura je 11. prosinca 2015 do 12 sati.

 

 

Marko Koričić
Popis obavijesti
REPOZITORIJ
KONTAKTI
 
Mandatno razdoblje
do 31.12.2017.
 

Marko Koričić
predsjednik odjela
e-mail
 

Tomislav Suligoj
dopredsjednik odjela
e-mail