Naslovnica Pretraživanje AAA
 

 
 
 

Broj posjeta:
2040017
 
Objavljeno: 27. 9. 2017. u 22:22
Poziv na predavanje Aleksandra...

Hrvatska sekcija IEEE poziva vas na predavanje povodom događaja IEEE Day:

"Financiranje projekata iz IEEE-a: od studentskih do poslovnih prilika"

koje će održati Aleksandar Mastilović s Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu te član globalnog IEEE Publication Services and Products Board, u utorak, 3.10.2017., u 16:00 h u Sivoj Vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Unska 3, Zagreb. Predavanje je na hrvatskom jeziku, a predviđeno trajanje s raspravom je 60 minuta. Otvoreno je za sve zainteresirane, a posebno pozivamo studente.

Više o predavanju i o predavaču pročitajte u opširnijem sadržaju obavijesti.

Sažetak

Predavanje će predstaviti različite izvore IEEE financiranja za inženjerske, poduzetničke, infrastrukturne, humanitarne i filantropske aktivnosti i projekte zasnovane na tehnološkim rješenjima. Različiti izvori i iznosi usmjereni su na financiranja od malih studentskih projekata i nekoliko stotina USD, preko stipendija i mobilnosti, do značajnih sveobuhvatnih strukturnih projekata. Kroz pozitivne primjere dobivenih i realiziranih projekata, približit će se način i put financiranja iz IEEE-a za unaprjeđenje tehnologije, tehničke struke, donošenja standarda i općenitog doprinosa razvoju društva.

Predavanje možete pratiti i na Internetu na Youtube kanalu Odjela za obrazovanje.

 

Životopis predavača

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aleksandar Mastilović rođen je 1983. godine u Sarajevu. Diplomirao je 2009. te magistrirao 2016. godine na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, smjer telekomunikacije. Od 2009. do 2014. radio je kao asistent na Zavodu za telekomunikacije. Trenutačno je zaposlen na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu kao dobitnik Marie Curie stipendije za doktorske studije u sklopu FP7 projekta ADVANTAGE ITN i područja naprednih zgrada i gradova uz 5G i IoT tehnologije za optimiranje komunikacije među uređajima.

Aleksandar je istaknuti IEEE član i volonter na visokim dužnostima nekoliko odbora globalne IEEE središnjice:

  • IEEE Publication Services and Products
  • IEEE Industry Engagement
  • IEEE Young Professionals
  • IEEE Platform Guidance Group
  • IEEE Internet of Things Standards Steering Committee
     

 

Vinko Lešić
Popis obavijesti
POSTANI NAŠ ČLAN
 

 

 

2017 Recognition Award Silver Retention Croatia Section


PRIMAJ OBAVIJESTI
 

 


ČLANOVIMA!
 

STUDENTSKI OGRANCI
 


 

 


SRODNE ORGANIZACIJE