Naslovnica Pretraživanje AAA
Broj posjeta:
12147
 
PRODULJENJE ČLANSTVA

Vrijeme je za produljenje članstva! Vjerujemo da ste otkrili niz prednosti koje pruža članstvo i da nećete oklijevati s produljenjem članstva za godinu 2017. Za dodatne detaljnije informacije, posebno o društvima (Societies), posjetite www.ieee.org/web/membership/renew/customize.html i odaberite katalog za članove ili studentske članove.

IEEE nudi opciju "elektroničkog članstva" (e-Membership) za svega 90 US$ godišnje, uz dostavu publikacija Spectrum i The Institute samo u elektroničkom obliku (za razliku od klasičnog članstva za koje treba platiti 162 US$ godišnje). Ovaj oblik članstva dostupan je samo određenim zemljama u razvoju, među koje spada i Hrvatska. Više detalja na http://www.ieee.org/emember

 

Terminator

Koncem veljače 2017. tzv. Terminator sve one koje nisu platili račun za produljenje članstva deaktivira i svrstat će među članove koji su zaostali u plaćanju (arrears). Takvi članovi gube članska prava i prestaju dobivati publikacije sve do trenutka kada izvrše uplatu za produljenje članstva. Nemojte oklijevati s produljenjem članstva!

Jedostavan i najbrži postupak produljenja je online, putem adrese: http://www.ieee.org/renewal

 

Zatražite studentsko članstvo

Mnogim studentskim članovima događa se da ih IEEE prebaci u članove na temelju podatka koji su sami dali o tome kada će završiti studij.

Ponekad takovi članovi nisu završili studij, ili pak nastavljaju studij (npr. nakon preddiplomskog nastavljaju studirati na diplomskom studiju, ili nakon diplomskog nastavljaju studirati na poslijediplomskom studiju). U takvom slučaju, prilikom online obnove članstva, treba zatražiti studentsko članstvo i obnoviti podatke o studiranju. Time se postiže povratak u studentsko članstvo, a iznos godišnje osnovne članarine vraća na svega 27 US$. Ako vam to ne uspije zatražite pomoć putem www.ieee.org/about/contact_center/index.html.

Studentsko članstvo može zatražiti i član koji se kasnije odluči za poslijediplomski studij, s time da zadžava sva prava člana, ali plaća znatno nižu članarinu, te 50% manje za članstvo u društvima, kao i za časopise.

Ako oko članstva imate kakvo pitanje ili zatrebate pomoć, javite mi se!

Aleksandar Szabo

aleksandar.szabo@fer.hr