Studentski ogranak Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku

IEEE Studentski ogranak Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku (IEEE Student Branch Osijek) osnovan je 12. travnja 2010. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku. Želja ogranka je uključiti što više studenata, asistenata i znanstvenih novaka koji studiraju i rade na Sveučilištu J. J. Strossmayera u Osijeku.

Cilj IEEE Studentskog ogranka Osijek je promocija znanosti, novih tehnologija i profesionalnog rada kroz niz aktivnosti poput predavanja, projekcija, posjeta tvrtkama,....

 

 

KONTAKT

ieeeos.sb@gmail.com

Facebook stranica IEEE Student Branch Osijek

 

 

 


IEEE - UHP Digital Backend Dev Course

IEEE SB Osijek je u suradnji sa UHP Digital tvrtkom iz Osijeka te FERIT Osijek uspješno organizirao 3-mjesečnu praksu u programiranju. Na praksu se mogao prijaviti tko god želi te je bila u postpunosti besplatna, dok je tim iz UHP Digitala odabrala studente koje žele na tečaju.

Tečaj je trajao 3 mjeseca, gdje su polaznici dolazili svaki utorak i četvrtak na predavanja na FERIT-u koji je ustupio računalnu učionicu. 

Od ukupno 70 prijava, tečaj je polazilo 24 studenta, a uspješno je tečaj završilo 16 studenata te su svi dobili potvrdu od UHP Digital tvrtke.

Veliko hvala FERIT-u i UHP Digitalu na prostoru, te čestitamo svim polaznicima.

Autor: IEEE Studentski ogranak Osijek
Popis obavijesti