Iskustva pri projektiranju sustava...

Odjel za industrijsku elektroniku (IE13) i Odjel za energetsku elektroniku (PEL 35) Hrvatske sekcije IEEE pozivaju vas na predavanje : 

„Iskustva u projektiranju sustava industrijske automatizacije; primjer pivovare“

„Experience in designing industrial automation systems; example of a brewery“

 koje će održati voditelj tima inženjera za automatizaciju tvrtke Montelektro d.o.o Tomislav Vukovski 

Predavanje će se održati u srijedu, 7. prosinca 2022. godine u 13:00 h, u zgradi Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, na adresi Kampus, učionica K1-16.

Predvidivo trajanje predavanja je 90-ak minuta i namijenjeno je studentima preddiplomskog i stručnog studija. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno pozivamo one čiji su interesi bliski tematici predavanja. U nastavku slijedi kratak životopisi predavača i opis predavanja.

Kratak sadržaj predavanja:

U prvom dijelu predavanja predstavit ćemo tvrtku Montelektro te razne grane industrije u kojima isporučujemo rješenja za automatizaciju procesa.

Studentima ćemo nakon toga, kroz jedan od značajnijih projekata naše tvrtke (greenfield projekt pivovare za MODELO kompaniju u Apanu, Meksiko), detaljnije objasniti provedbu projekta od samog ugovaranja do predaje, s fokusom na projektne zadatke te potrebne vještine inženjera za automatizaciju i IT u industriji.

Životopis

Tomislav Vukovski je rođen 18. lipnja 1989. godine u Virovitici. Magistarski rad obranio je 2015. godine na FER-u u Zagrebu. Paralelno sa studiranjem, radio 6 mjeseci kao student u ABB Hrvatska na poslovima izrade SCADA-e, nakon toga se zapošljava u maloj IT kompaniji na mjesto programera web aplikacija. Nakon diplomiranja na FER-u, zapošljava se u tvrtki Montelektro d.o.o na mjestu inženjera za automatizaciju u uredu u Svetoj Nedelji. 2018. godine postaje voditelj novootvorenog Montelektro ureda u Slatini. 2020. godine postaje voditelj tima inženjera za automatizaciju.

Autor: Denis Pelin
Popis obavijesti