Automatizacija procesne linije za...

Odjel za industrijsku elektroniku (IE13) i Odjel za energetsku elektroniku (PEL 35) Hrvatske sekcije IEEE pozivaju vas na predavanje : 

„Automatizacija procesne linije za obradu aluminija“

„Automation of the aluminum processing line“

 koje će održati Hrvoje Kasić COO & Head of PM tvrtke INTIS ENGINEERING d.o.o.

Predavanje će se održati u srijedu, 11. siječnja 2023. godine u 11:30 h, u zgradi Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, na adresi Kampus, učionica K1-16.

Predvidivo trajanje predavanja je 60-ak minuta i namijenjeno je studentima preddiplomskog i stručnog studija Elektroenergetike. Predavanje je otvoreno za sve, a pozivaju se svi čiji su interes blizak  tematici predavanja. U nastavku slijedi kratak životopisi predavača i organizacija samog predavanja.

Kratak sadržaj predavanja HR:

Prezentacija se sastoji od dva dijela. Prvi, kraći dio, obrađuje tvrtku Intis Engineering d.o.o. Drugi dio je objašnjava tehnologiju procesne linije za obradu aluminija. U ovom dijelu se također prolaze osnove komponente sustava upravljanja, kao što su PLC, frekventni pretvarači, senzori, te postupci puštanja u rad.

 

Životopis HR:

Hrvoje Kasić rođen je 06. lipnja 1986 godine u Vinkovcima. Godine 2005 upisuje Elektrotehnički fakultet u Osijeku kojeg završava 2011. Iste godine počinje raditi kao inženjer automatizacije u tvrtki InteUp iz Zagreba, gdje ostaje do 2018 godine. Nakon toga prelazi u tvrtku INTIS ENGINEERING kao inženjer automatizacije. Nakon godinu dana počinje voditi projekte. 2020 godine postaje voditelj odjela Projektnog Menadžmenta, a 2022 godine postaje direktor operacija u istoj tvrtki.

Autor: Denis Pelin
Popis obavijesti