Pozivamo vas na predavanje: Kako se...

    Odjel za sustave, čovjeka i kibernetiku, Odjel za pouzdanost i Studentski ogranak Osijek Hrvatske sekcije IEEE u suradnji s tvrtkom COBE d.o.o. iz Osijeka

 

     pozivaju Vas na virtualno predavanje pod naslovom:

 

        Kako se tijekom studentskih dana probiti u svijet IT-ja?

                   Monika Čivić i Ljubica Bosanac

                   8. ožujka 2021. u 16:00 sati

 

Podaci za pristup:   https://meet.google.com/anj-pgsy-tjr

Sažetak:

Za Dan žena smo vam pripremili jedno posebno predavanje - Monika Čivić, UX/UI dizajnerica, i  Ljubica Bosanac, Frontend developerka u tvrtci COBE d.o.o., ispričat će vam svoj put od studija na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek (FERIT), do jedne od najuspješnijih development i dizajn agencija u Osijeku. 

Predavanje će pokriti sve, od toga kako su im izgledali studentski dani i kojim aktivnostima su se bavile, preko toga što misle o studentskim poslovima i praksama, pa sve do njihovih karijera danas. Ako ste se ikad pitali kada i kako krenuti, ovo je predavanje za vas. 

 

Kratki životopisi:

Monika Čivić, mag.ing.comp., radi kao UX/UI dizajnerica u tvrtci COBE d.o.o.. Nakon jezične gimnazije u Osijeku, u potpunosti je promijenila smjer te upisala FERIT, prepoznavši već tada potencijal IT sektora u Osijeku. Tijekom studija susrela se s programiranjem i izradom aplikacija, kada se prvi put pojavio i njen interes za UX/UI. Uz fakultet, volontirala je u udruzi IASTE te išla na dvije stručne prakse u inozemstvu. Diplomirala je 2016. Karijeru je započela kao UI dizajnerica i Front-end developerka, nakon čega je u COBE došla kao UX/UI dizajnerica. Danas vodi tim od sedam dizajnera i radi za velike svjetske klijente.

monika.civic@cobeisfresh.com

Ljubica Bosanac, mag.ing.el., radi kao Front-end developerka u tvrtci COBE d.o.o.. Nakon opće gimnazije u Valpovu, gdje je razvila interes za prirodne i tehničke predmete, upisala je FERIT. Tijekom studija, radila je kao demonstrator te sudjelovala u Microsoftovom SSA programu i brojnim konferencijama, kao što su Shift i WebCamp. Već na trećoj godini studija počela je raditi kao Web developerka te stekla iskustvo rada u frontend developmentu. Diplomirala je 2018. Zaintrigirana novim tehnologijama i željom za napretkom, karijeru je nastavila u tvrtci COBE d.o.o.. 

Danas je dio rastućeg Web tima od deset developera te radi za velike svjetske tvrtke.

ljubica.bosanac@cobeisfresh.com

Autor: zhocenski
Popis obavijesti