Poziv na radionicu: „Pa ne možeš to...

Interesna skupina Young Professionals Hrvatske sekcije IEEE i VALCON CROATIA pozivaju vas na radionicu:

„Pa ne možeš to reći na razgovoru za posao!“

koja će se održati 15. lipnja 2023. 14:00-16:00 sati u Bijeloj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Odgovore na pitanja:

  • Kako se dobro predstaviti kroz CV?
  • Kako se kvalitetno pripremiti za razgovor za posao?
  • Koja pitanja postaviti poslodavcu?
  • Što poslodavci traže od studenata?

imaju Ivana Hanžek, Jelena Matošević i Nikola Čuvalo iz VALCON CROATIA.


Radionica je na hrvatskom jeziku, a predviđeno trajanje je 120 minuta. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno pozivamo studente diplomskih studija. Za sudjelovanje se potrebno prijaviti putem obrasca. Broj mjesta je ograničen. 

Životopisi predavača nalaze se u nastavku obavijesti.

Ivana Hanžek

Ivana je svoja prva radna iskustva u području ljudskih potencijala stekla još tijekom fakulteta, prije više od šest godina. Iskustvo rada u telekomu, banci, agenciji za zapošljavanje te trenutno u IT industriji dali su joj dobar uvid u specifičnosti i zahtjeve različitih industrija. 
Trenutni fokus unutar IT tvrtke Valcon je na selekciji, ispitivanju zadovoljstva i radnoj učinkovitosti, uspostavljanju i održavanju odnosa sa zaposlenicima i voditeljima odjela, upravljanju I implementaciji različitih procesa. Kombinirajući znanja diplomirane psihologinje te strast prema ljudskim resursima, prati i educira se oko najnovijih trendova u indutriji kako bi svojom podrškom i radom pridonijela uspjehu i rastu zaposlenika, svog tima kao i same tvrtke.

Jelena Matošević

Jelena je diplomirana psihologinja koja je svoju karijeru u ljudskim potencijalima u IT industriji započela još na fakultetu prije dvije i pol godine. Dok se u početku bavila isključivo recruitmentom i onboardingom novih kolega što joj je omogućilo da se upozna s IT industrijom te njezinim izazovima i specifičnostima, svoje radne zadatke ubrzo širi na ostala područja rada, poput istraživanja zadovoljstva, provođenja edukacija, well-being programa te internog employer brandinga. U Valconu je primarno posvećena recruitmentu. Uživa u svom poslu te je u nošenju s izazovima i izvršavanju radnih zadataka jednako usmjerena na cilj kao i na ljude s kojima surađuje. U slobodno vrijeme svoje baterije puni šetnjama u prirodi i igrajući društvene igre, a od ove jeseni započinje s edukacijom iz psihoterapije kojoj se posebno veseli.


Nikola Čuvalo

Nikola je magistar psihologije s Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Šest godina svojeg radnog iskustva stekao je u području regrutacije, selekcije i drugim procesima ljudskih resursa u različitim industrijama, a s najvećim naglaskom na IT industriju. Većinu profesionalnog iskustva bio je usmjeren na izazove pronalaska, upravljanja i razvoja talenata, za koje je koristio svoje stručno znanje kako bi osigurao uspješan i neometan rad dosadašnjih poslodavaca i klijenata. Posljednjih godina, iskustvo rada u Valconu osiguralo mu je razumijevanje jedinstvenih specifičnosti i zahtjeva IT sektora, omogućavajući mu da zajedno sa svojim timom postigne uspješne pothvate unatoč brojnim izazovima tog tržišta.
 

Autor: Ana Milas
Popis obavijesti