Poziv na predavanje: "Low-Code i...

Odjel za menadžment u tehnologiji i inženjerstvu Hrvatske sekcije IEEE u suradnji sa Znanstvenim centrom izvrsnosti za znanost o podatcima i kooperativne sustave pozivaju Vas na predavanje

"Low-Code i AI u automatizaciji procesa"

koje će održati Josip Ivković, CTO i osnivač tvrtke REARM d.o.o., u utorak, 7. studenoga 2023. godine, s početkom u 15.00 sati u Sivoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Unska 3.

Predavanje će se održati na hrvatskom jeziku, a predviđeno trajanje s raspravom je 60 minuta. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno pozivamo studente.

Više informacija o predavanju i predavaču pročitajte u opširnijem sadržaju obavijesti.

Sažetak predavanja:

Predavanje na temu "Low-Code i AI u automatizaciji procesa" istražuje revolucionarne tehnologije koje omogućavaju brzu i efikasnu automatizaciju poslovnih i industrijskih procesa. Kombinirajući prednosti razvojne apstrakcije s alatima umjetne inteligencije, organizacije mogu radikalno transformirati svoje operacije. Predavanje istražuje primjere uspješne primjene navedenih tehnologija, ističe njihove prednosti za smanjenje ljudske greške i povećanje produktivnosti, te potencira ključne izazove u implementaciji i integraciji rješenja.

 

Biografija predavača:

Josip Ivković rođen je u Zadru 1991. godine. Diplomirao je na FER-u 2015. godine, smjer računarska znanost. Za vrijeme studiranja radio je kao programer u tvrtkama GDi GISDATA d.o.o. i Comping d.o.o., a nakon toga za američke tvrtke Coria Inc. i Nishtech Inc. kao razvojni arhitekt. 2020. godine osniva REARM, tvrtku posvećenu inovacijama u području robotike i računarstva. Sa sjedištem u Zagrebu, REARM je postao prepoznatljiv po razvoju revolucionarnih low-code rješenja koja preoblikuju način na koji se pristupa tehnologiji.

Autor: Krunoslav Tržec
Popis obavijesti