Poziv na predavanje: Zdravstveni...

Odjel za menadžment u tehnologiji i inženjerstvu i Interesna skupina Žene u inženjerstvu Hrvatske sekcije IEEE pozivaju Vas na predavanje

"Zdravstveni rizici na radnom mjestu s računalom i prevencija"

koje će održati Karla Kraševac, dr. med., u utorak, 19. ožujka 2024. godine, s početkom u 18:15 sati u dvorani D2 Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Unska 3.

Predavanje će se održati na hrvatskom jeziku, a predviđeno trajanje s raspravom je 60 minuta. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno pozivamo studente.

Više informacija o predavačici pročitajte u opširnijem sadržaju obavijesti.

Biografija predavačice:

Karla Kraševac rođena je u Zagrebu. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2018. godine i stekla titulu doktora medicine. Od 2017. do 2021. godine radila je kao transplantacijski koordinator u Nacionalnom transplantacijskom programu Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Nakon odrađenog pripravničkog staža 2019. godine u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, radila je kao liječnik u Zavodu za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije, ispostava Cres. Od listopada 2019. godine zaposlena je u Domu zdravlja Zagreb – Istok kao liječnik opće medicine. U prosincu 2022. godine započinje specijalizaciju iz obiteljske medicine. Sudjelovala je na brojnim kongresima iz područja biomedicine i zdravstva.

Autor: Marko Horvat
Popis obavijesti