Naslovnica Pretraživanje AAA
 

 
 
 

Broj posjeta:
2058753
 
Objavljeno: 27. 6. 2018. u 13:17

Poštovani kolege,
zadovoljstvo nam je pozvati vas na prvi Computer Society Congress organiziran od strane SB University of Rijeka u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci, Studentskim zborom Tehničkog fakulteta Rijeka, Young Professionals Hrvatska te Computer Society Chapter Hrvatska.


Kongres će se održati tijekom 14. i 15. srpnja u Rijeci. Tijekom predavanja očekujemo čuti iskustva zaposlenih u start-upu, čuti o etičkim pitanjima prilikom razvoja umjetne inteligencije te se tijekom radionica upoznati sa sve popularnijim microbitovima. Osim predavanja i radionice, sudionici će sudjelovati i u jednoj terenskoj nastavi.


Dolazak sudionika planiran je u petak u poslijepodnevnim satima nakon čega slijedi druženje članova. Sam kongres održavat će se od subote ujutro (očekivan početak je u 10 sati) do nedjelje popodne nakon čega slijedi druženje članova uz riječko more i sunce.


Pozvani su svi IEEE članovi, bez obzira na članstvo u Computer Societyju.
Zainteresirane za sudjelovanje molim da ispune sljedeću formu te se za sva pitanja obrate na ana.batel1@ieee.org ili flipovac@riteh.hr. Nadam se da se vidimo u što većem broju!

Lijep pozdrav,
Filip Lipovac, predsjednik IEEE University of Rijeka, Student Branch
Ana Batel, predsjednica IEEE Computer Society Rijeka

Daniel Hofman
Popis obavijesti
POSTANI NAŠ ČLAN
 

 

 

 

2017 Recognition Award Silver Retention Croatia Section


PRIMAJ OBAVIJESTI
 

 


ČLANOVIMA!
 

STUDENTSKI OGRANCI
 


 

 


SRODNE ORGANIZACIJE