Poštovani kolege,
zadovoljstvo nam je pozvati vas na prvi Computer Society Congress organiziran od strane SB University of Rijeka u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci, Studentskim zborom Tehničkog fakulteta Rijeka, Young Professionals Hrvatska te Computer Society Chapter Hrvatska.


Kongres će se održati tijekom 14. i 15. srpnja u Rijeci. Tijekom predavanja očekujemo čuti iskustva zaposlenih u start-upu, čuti o etičkim pitanjima prilikom razvoja umjetne inteligencije te se tijekom radionica upoznati sa sve popularnijim microbitovima. Osim predavanja i radionice, sudionici će sudjelovati i u jednoj terenskoj nastavi.


Dolazak sudionika planiran je u petak u poslijepodnevnim satima nakon čega slijedi druženje članova. Sam kongres održavat će se od subote ujutro (očekivan početak je u 10 sati) do nedjelje popodne nakon čega slijedi druženje članova uz riječko more i sunce.


Pozvani su svi IEEE članovi, bez obzira na članstvo u Computer Societyju.
Zainteresirane za sudjelovanje molim da ispune sljedeću formu te se za sva pitanja obrate na ana.batel1@ieee.org ili flipovac@riteh.hr. Nadam se da se vidimo u što većem broju!

Lijep pozdrav,
Filip Lipovac, predsjednik IEEE University of Rijeka, Student Branch
Ana Batel, predsjednica IEEE Computer Society Rijeka

Autor: Daniel Hofman
Popis obavijesti