„Team Based Learning“

Odjel za obrazovanje Hrvatske sekcije IEEE poziva vas da sudjelujete na webinaru (na daljinu) i/ili  na Fakultetu elektrotehnike i računarstva) na predavanju

"Team Based Learning“

 koje će održati dr. Vesna Najdanović

Lancaster University

u srijedu, 27. veljače 2019. u 12 sati  webinarom i/ili u Bijeloj vijećnici

 Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

 

Webinar možete pratiti na Inernetu na adresi  https://connect.carnet.hr/ieee/

Webinar i diskusija poslije njega će pokušati odgovoriti na pitanja:

  • Što je timsko učenje (TBL)?
  • Koje su prednosti i nedostaci TBL-a?
  • Kako koristiti TBL?
  • Koji su preduvjeti?
  • Gdje saznati više o TBL-u?
  • Gdje potražiti pomoć u primjeni TBL-a?
     

Vesna Najdanović predavač je kemijskog inženjerstva na Odsjeku za inženjerstvo Sveučilišta Lancaster. Diplomirala je kemijsko inženjerstvo na Sveučilištu u Beogradu (Srbija) 1998., a doktorirala je kemijsko inženjerstvo na Novom sveučilištu u Lisabonu (Portugal) 2004. godine. Njezino područje istraživačkih interesa je u području zelene kemije i održivu tehnologiju koja uključuje dizajn ekološki prihvatljivih otapala za kemijske transformacije i procese odvajanja, kao i održivu valorizaciju emisija ugljičnog dioksida. Vesna je koautorica više od 50 referiranih časopisa i 2 patenta, s visokim citatom.

__________________________________________________________________________

Odjel za obrazovanje hrvatske sekcije IEEE organizira mjesečna predavanja i diskusije u formi webinara. Eminentni svjetski praktičari u inovaciji obrazovanja izlažu svoja iskustva. Namjera je da se time pomogne svim pojedincima i organizacijama koje rade na razvoju svoje nastave.

Webinar se može pratiti na daljinu (https://connect.carnet.hr/ieee/ )

 te se mogu postavljati pitanja.

Na FER-u u Zagrebu webinar se može pratiti i iz Bijele vijećnice što daje priliku da se poslije webinara nastavi diskusija o lokalnim specifičnostima i mogućnosti primjene iznesenih iskustava u našoj lokalnoj praksi.

Webinari nisu namijenjeni isključivo za područje elektrotehnike i računarstva, pa čak ni samo na tzv. STEM područje, a ni isključivo na visokoškolsko obrazovanje.

Molimo vas da ovu obavijest proslijedite kolegama za koje mislite da bi ih mogla zanimati.

Također Vas molimo da nam javite o praktičarima za koje mislite da imaju iskustva koja bi mogli podijeliti kroz ovaj sustav webinara.

Webinari su na engleskom jeziku, a diskusija na FER-u na hrvatskom.

Autor: Vesna Kezdorf
Popis obavijesti