aconno - Napredni IoT uređaji na...

Odjel za sustave, čovjeka i kibernetiku I Odjel za pouzdanost Hrvatske sekcije IEEE

pozivaju Vas na predavanje pod naslovom

 

David Klapan i Jurica Rešetar

aconno - Napredni IoT uređaji na pametan način

 

utorak 14.05.2019. u 11 sati

 dvorana K2-12 (FERIT Osijek (Kampus)

Cara Hadrijana 10b, Osijek)

 

Sažetak:

U prvom dijelu će project manager David Klapan predstaviti tvrtku aconno, te opisati neke od trenutnih proizvoda tvrtke koji su već na tržištu. Također, dat će kratak osvrt i na proizvode koji su tek u nastajanju kao što su palet nb-iot proizvoda. U drugom dijelu predavanja, software team lead, Jurica Rešetar, detaljno će predstaviti dva proizvoda s naglaskom na ugradbeni dio i ostvarenje sustava temeljenog na operacijskom sustavu freeRTOS. Poseban naglasak bit će na optimizaciji potrošnje sustava.

 

Životopisi predavača:

David Klapan (project manager) magistar inženjer elektrotehnike i informacijske tehnologije, završava Fakultet elektrotehnike i informacijske tehnologije u Zagrebu, vraća se u Slavoniju gdje usavršava stečeno znanje u lokalnim tvrtkama te dovodi njemačku tvrtku aconno/troido na osječku startup scenu.

Jurica Rešetar (software team lead) magistar računalstva (Fakultet elektrotehnike i informacijske tehnologije u Zagrebu) radi u firmi aconno 3.5 godine na projektima vezanim uz BLE, BL5.0, nb-iot te ostale nove tehnologije. Uz vođenje glavnih projekata i upravljanje zagrebačkim uredom, bavi se i razvojem naprednih funkcionalnosti aconno uređaja zbog svog velikog znanja i iskustva s IoT tehnologijama.

Autor: zhocenski
Popis obavijesti