Poziv na predavanje: "GAME...

Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatska sekcija IEEE pozivaju vas na online predavanje - poslovnu radionicu

"Game business playbook: Secrets of running a successful game studio"

koje će održati Damir Šlogar, osnivač i glavni izvršni direktor poduzeća BigBlueBubble iz Kanade, koje se već 17 godina bavi proizvodnjom videoigara. Predavanje će se održati u petak, 8. svibnja 2020. godine u 16.00 sati.

Sudjelovanje na online predavanju omogućeno je putem platforme Microsoft Teams. Za pristup predavanju ne treba korisnički račun, a pridružiti se možete klikom na ovu poveznicu (putem web-preglednika ili samostalne aplikacije).

Napominjemo da će predavanje biti na engleskom jeziku radi otvorenosti inozemnim slušateljima.

BigBlueBubble je nagrađivani i zapaženi studio za proizvodnju videoigara. Ovo kanadsko poduzeće osnovao je i vodi Damir Šlogar, koji je rođen i odrastao u Zagrebu, ali je otišao u Kanadu prije dvadesetak godina. Studio koji se specijalizirao za mobilne igre bio je vrlo uspješan od relativno ranih dana, a takav je ostao sve do danas, kada opskrbljuje stotine milijuna igrača videoigara širom svijeta.

Broj sudionika ograničen je na 250, stoga vas pozivamo da se događaju priključite na vrijeme.

Ako se ne budete mogli pridružiti predavanju uživo, obavještavamo vas da će ona biti snimljena i dostupna za gledanje kasnije.

Za više informacija pogledajte promotivni video kao najbolji uvod u radionicu.

Autor: Maja Matijašević
Popis obavijesti