Poziv na Business skills radionicu:...

Fakultet elektrotehnike i računarstva i Hrvatska sekcija IEEE-a pozivaju vas na poslovnu radionicu s temom:

Zašto je „Gdje se vidiš za 3 godine“ potpuno promašeno pitanje na bilo kojem razgovoru za posao?

na kojoj će gostovati Mura Kokotović i Krešimir Musa iz poduzeća CROZ, u petak, 9. travnja 2021. godine, u 16:00 sati.

Što mladi, talentirani i stručni ljudi očekuju od svog prvog posla i poslodavca, što on očekuje od njih,  zašto je upravljanje resursima i crtanje petogodišnjih planova razvoja talenata promašena priča, te zašto nas 250 ima bolje ideje od troje u Upravi – saznajte iz prve ruke, od osoba koje aktivno sudjeluju u preokretanju old school HR praksi naglavačke.

Kao posebnost ove radionice najavljujemo da će moderatorica događaja biti vaša kolegica, studentica FER-a, gđica. Klara Bošnjak-Matić. Pozivamo vas da svojim aktivnim sudjelovanjem podržite i nju u toj ulozi.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže putem poveznice na MS Teams.
 

Nekoliko riječi o našim gostima:

Mura Kokotović je CROZ-ova HR-uša. „Katica za sve“ koja brine o ljudima, znanjima, vještinama, željama i afinitetima, prigovorima i dogovorima, debljanju kolega slatkišima, miru u kući i općem zadovoljstvu u CROZ-u. Dokaz je da je diplomirani filozof i etnolog u stanju 14 godina živjeti sa softver inženjerima i razumjeti zašto se svađaju je li bolji Groovy ili Java. Njena misija je složiti projektni dream team (i onda to pokušati ponoviti na sljedećem projektu). CROZ-ov ljetni akcelerator (program studentskih ljetnih praksi) njen je ponos i dika.
 

Krešimir Musa je CTO u CROZ-u. Tijekom svoje karijere intenzivno je sudjelovao u projektima razvoja softvera, i to kao razvojni inženjer, te projektni i portfolio menadžer. Iskusan je u primjeni agilnih i iterativnih metoda razvoja softvera. Velik dio karijere bio je usmjeren na realizaciju projekata temeljenih na principima servisno orijentirane arhitekture, automatiziranog upravljanja poslovnim procesima i cloud-nativea. Jedan je od suosnivača udruge Agile Croatia.

Autor: Tomislav Jagušt
Popis obavijesti