Produljite članstvo za 2012. godinu!

Učlanite se!

Ako studirate, zatražite studentsko članstvo...

 

Produljite članstvo za 2012. godinu

Vjerujemo da i u 2012. godini želite biti članovi naše udruge! Kako biste obnovili svoja članska prava i tako si osigurali sve beneficije, uključujući i primanje časopisa, besplatan pristup velikom broju stručnih knjiga, razne popuste, ieee.tv, pristupe na web stranice, produljite čim prije svoje članstvo.

Od članske godine 2011. našim članovima stoji na raspolaganju i izbor elektroničkog članstva - e-Membership za svega 63 US$ godišnje (umjesto 151 US$).

Produljenje članstva najjednostavnije je obaviti online odabiranjem "Renew" na  www.ieee.org

Pri tom ćete trebati svoj IEEE login i password.

 

Učlanite se!

Pozivamo kolege koji to još nisu učinili,  da se učlane u IEEE. Pri tome vam stoji na raspolaganju i izbor elektroničkog članstva - e-Membership za svega 63 US$ godišnje (umjesto 151 US$). Ako se učlanjujete u razdoblju od 1. ožujka do 15. kolovoza plaćate pola članarine za članstvo do kraja kalendarske godine. To naravno vrijedi samo za nove članove.

Najjednostavnije je učlaniti se online odabiranjem "Join" na  www.ieee.org

 

Zatražite studentsko članstvo

Ako ste student preddiplomskog, diplomskog ili poslijediplomskog studija, prije započinjanja procesa učlanjenja, zatražite studentsko članstvo. Kao studentu članarina će vam biti svega 27 US$.

Ako se učlanjujete u razdoblju od 1. ožujka do 15. kolovoza plaćate pola članarine za članstvo do kraja kalendarske godine. To naravno vrijedi samo za nove članove.

Studentsko članstvo može zatražiti i član koji se kasnije odluči za poslijediplomski studij, s time da zadžava sva prava člana, ali plaća znatno nižu članarinu, te 50% niže iznose za članstva u društvima, kao i za časopise.

Mnogim studentskim članovima događa se da ih IEEE prebaci u članove na temelju podatka koji su sami dali o tome kada će završiti studij.

Ponekad takovi članovi nisu završili studij, ili pak nastavljaju studij (npr. nakon preddiplomskog nastavljaju studirati na diplomskom studiju, ili nakon diplomskog nastavljaju studirati na poslijediplomskom studiju). U takvom slučaju, prilikom online obnove članstva, treba zatražiti studentsko članstvo i obnoviti podatke o studiranju. Time se postiže povratak u studentsko članstvo, a iznos godišnje osnovne članarine vraća se na svega 27 US$.

IEEE Support Center

U slučaju bilo kakvih teškoća pri procesu učlanjenja ili produljenja članstva obratite se na IEEE Contact and Support Center www.ieee.org/about/contact_center/index.html

 

 

Autor: Aleksandar Szabo
Popis obavijesti