Poziv na Business skills radionicu:...

FER i Hrvatska sekcija IEEE-a pozivaju vas na poslovnu radionicu u utorak, 8. prosinca 2020., u 17:00 sati s naslovom

Extending the Life Expectancy of the Video Game

koju će održati Damir Šlogar, osnivač poduzeća Big Blue Bubble, London, Ontario, Kanada. Radionica će se održati online putem platforme MS Teams na engleskom jeziku, a ulaz je slobodan putem poveznice.

Više o radionici možete pronaći u nastavku obavijesti.

Ovaj puta Damir će s nama podijeliti svoje veliko znanje i iskustvo u industriji mobilnih video igara, fokusirajući se na produljenje životnog vijeka video igre. Za poslovanje u ovoj vrlo kompetitivnoj industriji, u kojoj nove jako dobre igre nastaju gotovo svakodnevno, vrlo je važno održati uspješnu igru „živom“, kako bi i dalje donosila prihod, koliko god je to moguće. Ova radionica usredotočit će se na uspješna dugovječna MMO i F2P izdanja s velikom korisničkom bazom i nakon više od pet godina, te na metode koje su korištene kako bi se ona održala profitnima kroz tako dugo vrijeme, uključujući strategije osvajanja kupaca kroz različite faze rasta, suočavanje s izazovima tehnološkog razvoja, i očuvanja konzistentnosti branda prilikom licenciranja izvan igre, očuvanja zadovoljstva kupaca i fanova s obzirom na njihova očekivanja, itd.

Kao i uvijek, Damir će nam dati vrlo zanimljivu interaktivnu prezentaciju i pružiti vam jedinstven uvid u neke od tajni zanata u ovoj industriji. Iskoristite ujedno ovu jedinstvenu priliku za slobodan razgovor s jednim od pionira u ovom uzbudljivom poslu, i pridružite nam se sa svojim idejama, diskusijama i pitanjima. Svi ste dobrodošli.

Autor: Vinko Lešić
Popis obavijesti