Obrazovne aktivnosti

Tomislav Jagušt
Voditelj
Ana Sović
Zamjenica voditelja

Najava - IEEE TISP Week 2017

Ovogodišnji, drugi po redu, TISP tjedan održava se od 1. do 9. prosinca 2017. IEEE Hrvatska Sekcija sudjeluje u ovoj aktivnosti IEEE Regije 8, ovaj put s čak tri radionice, na kojima se nadamo okupiti preko 80 nastavnika iz cijele Hrvatske.

Teacher In-Service program (TISP) je program za profesionalno i stručno usavršavanje, koji pomaže osnovnoškolskim i srednjoškolskim nastavnicima u implementaciji zanimljivih i dinamičnih praktičnih radionica u nastavu. IEEE volonteri prolaze edukacije za održavanje TISP radionica (i postaju tzv. TISP Champions), nakon čega iste radionice održavaju nastavnicima u svojim lokalnim zajednicama.

TISP week je godišnje događanje u kojem se posebno promovira učenje u inženjerstvu te potiče IEEE volontere na tješnju suradnju s tzv. K-12 (osnovna i srednja škola) nastavnicima i učenicima.


Ovogodišnje radionice organizaju se u XV gimnaziji (4.12.) i na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (2.12. i 9.12.), u sklopu Županijskih stručnih vijeća nastavnika Informatike i Računalstva grada Zagreba. Sudionici radionica će se kratko upoznati s IEEE TISP inicijativom i udrugom inženjera IEEE te "odraditi" nekoliko praktičnih radionica iz područja informatike/računalstva i inženjerstva.
Svi zainteresirani nastavnici na radionice se mogu prijavite kroz sustav ettaedu.

Autor: Tomislav Jagušt
Popis obavijesti

Repozitorij

Repozitorij je prazan