Odjel za industrijsku elektroniku

 

Odjel za industrijsku elektroniku bavi se teorijom i primjenom elektronike, upravljanjem, komunikacijom, instrumentacijom i računarskom inteligencijom u industrijskim i proizvodnim sustavima i procesima.

Vodstvo odjela
Mandat do 31. 12. 2023.
Denis Pelin
predsjednik
Martina  Kutija
dopredsjednica

Obavijesti

Automatizacija procesne linije za...

Odjel za industrijsku elektroniku (IE13) i Odjel za energetsku elektroniku (PEL 35) Hrvatske sekcije IEEE pozivaju vas na predavanje : 

„Automatizacija procesne linije za obradu aluminija“

„Automation of the aluminum processing line“

 koje će održati Hrvoje Kasić COO & Head of PM tvrtke INTIS ENGINEERING d.o.o.

Predavanje će se održati u srijedu, 11. siječnja 2023. godine u 11:30 h, u zgradi Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, na adresi Kampus, učionica K1-16.

Predvidivo trajanje predavanja je 60-ak minuta i namijenjeno je studentima preddiplomskog i stručnog studija Elektroenergetike. Predavanje je otvoreno za sve, a pozivaju se svi čiji su interes blizak  tematici predavanja. U nastavku slijedi kratak životopisi predavača i organizacija samog predavanja.

Autor: Denis Pelin
Iskustva pri projektiranju sustava...

Odjel za industrijsku elektroniku (IE13) i Odjel za energetsku elektroniku (PEL 35) Hrvatske sekcije IEEE pozivaju vas na predavanje : 

„Iskustva u projektiranju sustava industrijske automatizacije; primjer pivovare“

„Experience in designing industrial automation systems; example of a brewery“

 koje će održati voditelj tima inženjera za automatizaciju tvrtke Montelektro d.o.o Tomislav Vukovski 

Predavanje će se održati u srijedu, 7. prosinca 2023. godine u 13:00 h, u zgradi Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, na adresi Kampus, učionica K1-16.

Predvidivo trajanje predavanja je 90-ak minuta i namijenjeno je studentima preddiplomskog i stručnog studija. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno pozivamo one čiji su interesi bliski tematici predavanja. U nastavku slijedi kratak životopisi predavača i opis predavanja.

Autor: Denis Pelin
On-line predavanje: Automobilska...

Odjel za industrijsku elektroniku (IE13) i Odjel za energetsku elektroniku (PEL 35) Hrvatske sekcije IEEE pozivaju vas na ON-line predavanja : 

„Automobilska ožičenja: izazovi, trendovi, razvoj konektora za prijenos podataka“

„Automotive Communication Channels; Trends, Challenges, Signal integrity, EMC

 koje će održati voditelj timova: Josip Jelak i Toni Cota, te dizajn inženjer: Darko Marinac  iz Yazaki Europe Limited; Ured Zagreb

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 24. siječnja 2022. godine u 11:30 h, ON-line putem platforme FERIT-a (BigButton) i linka:

https://bigblack.ferit.hr/b/den-w5r-2s5-9fh

Predvidivo trajanje predavanja je 90-ak minuta. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno pozivamo znanstvenike čija su područja istraživanja bliska tematici predavanja kao i studente ostalih studija. U nastavku slijedi kratak životopisi predavača i opis predavanja.

Autor: Denis Pelin