Odjel za industrijsku elektroniku

 

Odjel za industrijsku elektroniku bavi se teorijom i primjenom elektronike, upravljanjem, komunikacijom, instrumentacijom i računarskom inteligencijom u industrijskim i proizvodnim sustavima i procesima.

Vodstvo odjela
Mandat do 31. 12. 2021.
Viktor Šunde
predsjednik
Željko Jakopović
dopredsjednik

Obavijesti

On line predavanje "...

Odjel za industrijsku elektroniku (IE13), Odjel za energetsku elektroniku (PEL35) Hrvatske sekcije IEEE pozivaju vas na predavanja : 

„Elektroenergetski sustavi propulzije plovila* i „Danfoss drives rješenja i trendovi u pogonima propulzije plovila

„Vessel propulsion power engineering systems“ and „Danfoss drives solutions and trends in marine & offshore propulsion systems“

koje će održati prof. dr. sc. Željko Hederić, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek i inženjer prodaje za Danfoss pogonske sustave u pomorstvu Josip Vilus. Predavanje će se održati u srijedu, 12. svibnja 2021. godine u 15:30 h, ON-line putem platforme FERIT-a i linka: https://bigblack.ferit.hr/b/den-ps5-r11-z9i  u terminu predavanja iz kolegija Primijenjena energetska elektronika na Diplomskom sveučilišnom studiju Elektrotehnike; smjer Elektroenergetika i Automobilsko računarstvo i komunikacije. Predvidivo trajanje predavanja je 90-ak minuta. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno pozivamo djelatnike FERITA čija su područja istraživanja bliska tematici predavanja kao i studente ostalih studija. U nastavku slijedi kratak životopis predavača i opis predavanja.

Autor: Viktor Šunde